140 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό τίμησαν το Ainos Mountain Marathon - Ανανέωσαν το ραντεβού τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:10

140 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό τίμησαν το Ainos Mountain Marathon - Ανανέωσαν το ραντεβού τους

Mεταγωνιστικό Δελτίο τύπου 01-10-2024

O 4ος Ainos Mountain marathon ανήκει στην ιστορία. Δρομείς από την Κεφαλονιά, την άλλη Ελλάδα αλλά και αρκετοί από πολλές χώρες του κόσμου γέμισαν την πλατεία του “Πυργιού”. Οι συμμετοχές και στους τρεις αγώνες έφτασαν τους 140. 1ος νικητής στον Μαραθώνιο ο Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης που έκανε και ρεκόρ διαδρομής με 04:38:42, 2ος ο Σπύρος Σκαφιδάς με ατομικό ρεκορ και 3ος όπως και πέρσι ο Νίκος Ράλλης. Στις γυναίκες 1η και μοναδική γυναίκα η Ελευθερία Πουλιοπούλου με χρόνο 06:19:08.Στον Ημιμαραθώνιο 23κμ 1ος νικητής ο Ιταλός Masimiliano Turco, 2oς ο Άγγλος Ben Walker ,3oς ο Μαλαισιανός Κenny Kwong, στις γυναίκες 1η η Anna Lichtenberger από την Αυστρία, 2η η Francisca Gonzalez από την Χιλή και 3η η Jeta Harizaj από την Αλβανία. Στα 11,1 κμ, 1ος ο Χρήστος Αδαμόπουλος, 2ος ο Νικηφόρος Κουλουμπής, 3ος ο Ιταλός Agostino Andreis, 1η Γυναίκα η Γερμανίδα Melina Kullack, 2η η Ολλανδέζα Elizabeth Beumers και 3η η Βάνια Σαμόλη. Οργανωτικά όλα κύλισαν ομαλά, οι αθλητές ενθουσιάστηκαν από την διαδρομή, μας είπαν τα καλύτερα και κάποιες επισυμάνσεις για να γίνουμε καλύτεροι την επόμενη φορά.

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων νήσων και τον Αντιπεριφεριάρχη κύριο Σωτήρη Κουρή που η στήριξή του στο εγχειρημά μας είναι πολύ σημαντική για την ύπαρξη και συνέχιση του αγώνα. Τον δήμο Σάμης την τουριστική επιτροπή Αργοστολίου, τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ που η συνεργασία με τις άλλες παράλληλες δραστηριότητες (stay active) διαφημίζουν τον αγώνα και την Κεφαλονιά γενικότερα. Τους χορηγούς μας (Παπαδημάτο ,Tζουγανάτο, Κλαουδάτο, Regina del Aqua, Manifiko, Dionysos) που για ακόμα μια χρονιά μας βοηθούν, To Ionion Pelagos για την δωρεάν μετακίνηση των αθλητων, το νερό “Δίον”, τον Μελά για τις μάντολες, τον Πολλάτο, τον Αντρέα Βλάχο (Kiss fm) για την μουσική που είναι και ο βασικός χορηγός επικοινωνίας, τον νεοσύστατο πολιτιστικό σύλλογο και τους κατοίκους του ‘’Πυργίου’’ που φρόντισαν για την “αποκατάσταση” των αθλητών και όχι μόνο.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια. Με όλα αυτά παίρνουμε δύναμη για τον 5ο Ainos mountain marathon.

Ραντεβού του χρόνου το φθινόπωρο….

Εκ της οργανωτικής επιτροπής Μαραθωνίου Αίνου

Με εκτίμηση

Παπαλάμπρος Λάμπρος- Γεωργάτος Χρήστος- Αλεξανδράτος Παναγής


Ετικέτες:


 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250