Σπ. Σαμούρης: «Eπί δυόμιση χρόνια επιχειρούμε καθημερινά μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στο Αργοστόλι»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 17:42

Σπ. Σαμούρης: «Eπί δυόμιση χρόνια επιχειρούμε καθημερινά μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στο Αργοστόλι»

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, για θέματα που αφορούν στον τομέα αρμοδιότητας του.

«Δυόμιση χρόνια επιχειρούμε καθημερινά μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις» ανέφερε ο κ. Σαμούρης ενημερώνοντας για τις εργασίες αυτεπιστασίας ( αποκαταστάσεις πεζοδρομίων κ.λπ. )που είναι σε εξέλιξη στην πόλη του Αργοστολίου το τελευταίο διάστημα. Στον σχεδιασμό ο οποίος υφίσταται περιλαμβάνονται και οι ράμπες αναπήρων οι οποίες χρήζουν αποκατάστασης ,αλλά και η κατασκευή νέων ,τονίζοντας ότι είναι προτεραιότητα του Δήμου η κάλυψη των ΑμεΑ, και κάλεσε τους συμπολίτες μας να σέβονται τις ράμπες των ΑμεΑ και τις διαβάσεις των πεζών. «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής αυτών των ανθρώπων, αυτό πρέπει να γίνει για άλλη μια φορά γνωστό».

Δίνοντας ένα στίγμα του πως κινείται η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου ο κ. Σαμούρης ανέφερε: «Οι ταγμένοι στο δρόμο, είμαστε στο δρόμο και οι ταγμένοι στα γραφεία, είναι στα γραφεία. Το Τεχνικό Πρόγραμμα που ψηφίσαμε είναι τεράστιο, με πολλά έργα ενταγμένα και είναι το καλύτερο που έχει έρθει ποτέ στο Δήμο Αργοστολίου. Περιέχει έργα με μελέτες από την Τεχνική Υπηρεσία και ενταγμένα σε προγράμματα. Η Διεύθυνση η δική μας, με τον ηλεκτροφωτισμό, την καθαριότητα, τις βελτιώσεις πεζοδρομίων, είναι επί ποδός πολέμου και αυτό δεν θα σταματήσει».

Τέλος για το φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο με τον κ. Φόρτε ο κ Σαμούρης δήλωσε ότι έχοντας συλλειτουργήσει στο παρελθόν μαζί του δεν επιθυμεί να σταθεί σ αυτό και όσον αφορά την πολιτική συνεργασία μαζί του και την εκλογή του στο παρελθόν, ότι οφείλει το οφείλει στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον. Σημείωσε δε χαρακτηριστικά: «Ό,τι είχα να πω το είπα εκείνη την ημέρα, θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα, εγώ έχω μάθει να σέβομαι και όπου δίνω τον λόγο μου τον κρατάω κιόλας και επίσης δεν χρωστάω χάρη σε κανέναν κι ούτε με έχει δανείσει και κανένας σε τίποτα. Εγώ τον σέβομαι, υπήρξε δήμαρχος στο Αργοστόλι τρεις τετραετίες, έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει και από κει και πέρα τα υπόλοιπα άστα να ναι στο μυαλό του. Δεν με ενδιαφέρει».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.

{https://soundcloud.com/user-46829938/samouris-892-2022?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}

Απόδοση κειμένου Ελευθερία Κουλουριώτου.




16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250