Ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα και καλό Τσίκνισμα από την Σία Λαδά
Υλικά :
λουκάνικα, πανσέτες, κοτόπουλο, σουβλάκια
Για το μαρινάρισμα :
λάδι, ρίγανη, αλατάκι, πιπέρι
λίγη μουστάρδα, 4 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
Εκτέλεση :
Μαρινάρουμε για μία ώρα τα κρεατικά μας στο ψυγείο, ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας με τα κρέατα, το λάδι, την ρίγανη, το αλατάκι, το πιπέρι, την μουστάρδα, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ανάβουμε τα κάρβουνα, πρέπει να έχει κάψει καλά η φωτιά, αφού έχουμε βεβαιωθεί ότι έχει κάψει καλά η σχάρα, τότε τοποθετούμε πάνω στη σχάρα τα κρεατικά μας και ψήνουμε.
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με πατατούλες τηγανιτές, πουρέ, λαχανικά και ρύζι.
Καλή απόλαυση !
Ετικέτες:
Μοιράσου: