Υπέροχο σοκολατένιο Cheescake από την Σία Λαδά
Υλικά :
300 γρ. μπισκότα Digestive
100 γρ. βούτυρο
450 γρ. Nutela (πραλίνα φουντουκιού)
600 γρ. τυρί κρέμα φιλαδέλφια ή μασκαρπόνε
50 γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουτί πουράκια
Λίγα φουντούκια
Εκτέλεση :
Ετοιμάζουμε την βάση για το cheesecake , περνάμε από το μούλτι τα μπισκότα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ, στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο, 2 κ.σ φουντούκια αλεσμένα, 2 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού και τρίβουμε μερικά πουράκια. Ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν τα υλικά μας και απλώνουμε καλά στο ταψί μας.
Σε άλλο μπολ προσθέτουμε το τυρί, την ζάχαρη άχνη και την πραλίνα φουντουκιού. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώστε να γίνει μια όμορφη παχύρρευστη κρέμα, την οποία απλώνουμε πάνω από την βάση του μπισκότου.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και μετά μπορούμε να το σερβίρουμε και να το απολαύσουμε !