Κεφαλονίτικη σύβραση από την Σία Λαδά!
Ένα πιάτο παραδοσιακό η αλλιώς το λεγόμενο κρεμμυδοζούμι, νοστημότατο Και υγιεινό!
Υλικά : 6 αυγά, 2 κρεμμύδια, 3 καρότα
1 φύλλο δάφνης, αλάτι πιπέρι, 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
3 πατάτες κομμένες σε κύβους, 1 κ.σ ντοματοπελτέ
Σέλινο, ελαιόλαδο, νερό
Εκτέλεση:
Στην κατσαρόλα βάζουμε το νερό, μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το
ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι τα λαχανικά μας ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια, καρότα
τις ντομάτες ψιλοκομμένες τις πατάτες, σέλινο προσθέτουμε την δάφνη,
ντοματοπελτέ και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αφού εχουν βράσει τα λαχανικά μας στο τέλος προσθέτουμε στον ζωμό
τα αυγά, αφήνουμε να βράσουν και η σύβραση μας είναι έτοιμη για
σερβίρισμα!
Απολαύστε την με τυράκι φέτα!