Σολομός ψητός στην λαδόκολλα από την Σία Λαδά
Υλικά :
Φιλέτο σολομού
Αλάτι , πιπέρι
Σκόρδο, ρίγανη, ελαιόλαδο, λεμόνι
Εκτέλεση:
Απλώνουμε μέσα στο ταψί μας, ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτου μέσα σε αυτό στρώνουμε την λαδόκολλα, και τοποθετούμε το φιλέτο του σολομού, αλατοπιπερόνουμε προσθέτουμε την ρίγανη το σκόρδο λιωμένο το λάδι (2-3 κ.σ). Τοποθετούμε πάν 2 φέτες λεπτές λεμονιού, κλείνουμε το πακέτο μας, Ψήνουμε γύρω στην μια ώρα στους 200 βαθμούς. Στην συνέχεια βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο ξεσκεπάζουμε, και Αφήνουμε να ψηθεί πλέον ξεσκέπαστος ο σολομός για 15 λεπτάκια ακομα. Σερβίρουμε με χόρτα, ψητά λαχανικά, αλλα και με αμπελοφάσουλα που Πάνε τέλεια! Ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο!
Καλή απόλαυση!
Ετικέτες:
Μοιράσου: