Στραπατσάδα, γευστική και πεντανόστιμη από την Σία Λαδά!
Ένα κλασικό πεντανόστιμο καλοκαιρινό πιάτο, με ωριμες ντομάτες φρέσκα αυγά και φέτα Κεφαλονιάς!
Υλικά :
4 αυγά, ρίγανη
4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
1 πιπέρια ψιλοκομμένη, 1 σκελίδα σκόρδου
100 γραμμ. Φέτα τριμμένη
Ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές τις οποίες σοτάρουμε στο ελαιόλαδο με το σκόρδο και αλατοπιπερόνουμε. Ανακατεύουμε συνεχώς μη μας κολλήσει, αφήνουμε να σιγοβράσω μέχρι να πιει τα υγρά της, τέλος προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και την ρίγανη, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και σερβίρουμε με φέτα τριμμένη.
Καλή απόλαυση!
Ετικέτες:
Μοιράσου: