Κέικ Ζέβρα από την Σία Λαδά!
ΥΛΙΚΑ :
1 κόκκινη φαρίνα
5 αυγά,
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
2 φλιτζάνια ζάχαρη
3 κ.σ κακάο,
ένα μπαίκιν παουντερ
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού,
3 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Δουλεύουμε πολύ καλά το βούτυρο με την ζάχαρη στην συνέχεια Προσθέτουμε τα αυγά τις βανίλιες, το ξύσμα πορτοκαλιού και Εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το Μπαίκιν παουντερ, παίρνουμε περίπου το μισό από το μείγμα το άσπρο Και προσθέτουμε τις 3 κ.σ κακάο ώστε να το κάνουμε σοκολατένιο Έχουμε λοιπόν δυο μείγματα λευκό και σοκολατένιο. Βουτυρώνουμε το ταψί μας, και στο κέντρο βάζουμε 3 κ.σ από το Λευκό μείγμα, στο κέντρο του λευκού μείγματος προσθέτουμε 3 κ.σ Από το σοκολατένιο μείγμα έως ότου τελειώσει ολο το μείγμα
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 45’
Είναι ένα απλό και νόστιμο κέικ με ιδιαίτερη εμφάνιση
Καλή σας απόλαυση!