FRESH - InKefalonia
Εύκολο πασχαλινό τσουρέκι
Ένα από τακατ΄εξοχήν πασχαλινά γλυκά είναι το τσουρέκι! Σας προτείνουμε μια εύκολησυνταγή για να απολαύσετε το δικό σας σπιτικό πασχαλινό τσουρέκι! Καλήεπιτυχία!
ΧρόνοςΠροετοιμασίας:45'
ΧρόνοςΜαγειρέματος:30'
Υλικα
Σώθηκε απο θαύμα η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, επεσε από το δεύτερο όροφο στο κενό
Ένα απίστευτο ατύχημα μέσα στο ίδιο της το σπίτι είχε γνωστή ηθοποιός. Έπεσε από το μπαλκόνι της με αποτέλεσμα ένα κάταγμα στο πόδι.
Ένα ατύχημα μέσα στο ίδιο της το σπίτι είχε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, καθώς έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, καθώς βρισκόταν με την οικιακή βοηθό της και τακτοποιούσε τα λουλούδια της στο μπαλκόνι.
Εντυπωσιακό! Οδηγώντας το ψηλότερο ποδήλατο στον κόσμο [VIDEO]
Λάτρης της ορθοπεταλιάς και δεινός ποδηλάτης, ο επαγγελματίας κινηματογραφιστής Richie Trimble που ζει στο Λος Άντζελες έκανε πριν λίγες μέρες τις πρώτες του βόλτες με το ψηλότερο ποδήλατο στον κόσμο, ύψος 10 μέτρων, εκπλήσσοντας τον κόσμο στο πέρασμά του. Το χειροποίητο… ποδήλατο ξεκίνησε την πορεία του στους δρόμους τη πόλης, με τον περήφανο δημιουργό του να καταφέρνει να κάνει μια παραθαλάσσια βόλτα περίπου 20 μιλίων, την οποία κατέγραψε σε κινητή κάμερα που είχε επάνω του.
https://youtu.be/bJXXckWLc0E
Η εμπειρία του μοναδική και η χαρά του ακόμα μεγαλύτερη, αφού κατάφερε να ολοκληρώσει τη βόλτα του χωρίς κανένα ευτράπελο, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από τον κόσμο που τον παρακολουθούσε. Στα σχέδιά του, «η δημιουργία ενός ψηλότερου ποδηλάτου για καλύτερη θέα στον ορίζοντα», όπως σχολίασε ο ίδιος χαριτολογώντας. Τα στιγμιότυπα της βόλτας του, μοναδικά!
perierga.gr
Πως να καταπολεμήσετε τη δυσοσμία από τον ιδρώτα
Σίγουρα τώρα που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, όλοι μας θα έχουμε ζήσει ή θα ζήσουμε, κάποια όχι και τόσο ευχάριστα για την όσφρηση μας φαινόμενα.
Όθωνας Μεταξάς: “Είμαι τόσο μοναχικός, όσο και συντροφικός”
"Είμαι τόσο μοναχικός, όσο και συντροφικός. Ζω αυτή την αντίφαση. Θα σας απαντήσω μ'αυτό που λέει ο Άμλετ: "Είμαι κακός γιατί είμαι καλός". Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος πρέπει να έχει και το αντίθετό του μέσα του για να ισορροπήσει" ανέφερε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Εγώ" και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ο Όθωνας Μεταξάς.
Πηγή: http://www.entertv.gr/
Έκοψε καρπούζι σε 30 δευτερόλεπτα (video)
Έναν εντυπωσιακό και ταχύτατο τρόπο για να κάνεις... κομματάκια ένα καρπούζι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα παρουσίασε νεαρός μαθητευόμενος σεφ.
Πηγή: enikos.gr
https://www.youtube.com/watch?v=FN4PF4ulNpk
Στα βιβλιοπωλεία η αυτοβιογραφία του μεγάλου Ζιοβάνι!
Mε μεγάλη χαρά η MVPublications ανακοίνωσε ότι ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία η αυτοβιογραφία του Ζιοβάνι με τίτλο "ZIOBANI, O ΘΡΥΛΟΣ".
Στις 378 σελίδες του βιβλίου που έγραψε ο εκλεκτός δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Λοθάνο, ο Βραζιλιάνος άσος περιγράφει αναλυτικά τις πιο σπουδαίες στιγμές της ζωής του, θυμάται τα παιδικά του χρόνια, ανακαλεί την πορεία του στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ενώ αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος στην μεγάλη αγάπη του, τον Ολυμπιακό και στα έξι μαγικά χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα, τα οποία χαρακτηρίζει ως τα καλύτερα της καριέρας του.
Πειθαρχία και παιδί
Η πειθαρχία είναι ένα θέμα που απασχολεί τους γονείς, γιατί πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωποι με τις αταξίες των παιδιών τους, τη ριψοκίνδυνη συμπεριφορά τους και την, πολλές φορές, περιορισμένη συνεργασία τους. Ένα πολύ συχνό ερώτημα των γονιών είναι: «Πώς να μάθω το παιδί μου να πειθαρχεί;». Για να απαντήσουμε το ερώτημα, πρέπει καταρχή, να οριοθετήσουμε την πειθαρχία. Σίγουρα, με τον όρο αυτό δεν εννοούμε την «υποταγή στον ανώτερο». Εννοούμε την ενσυνείδητη, την εσωτερική πειθαρχία, δηλαδή την υπακοή των παιδιών σε αρχές και κανόνες, με τη θέλησή τους.
Γενικά, αγαπητοί μου γονείς, η πειθαρχία δεν είναι κάτι που δίνεται με μια συνταγή, κάτι μαγικό. Είναι μια διαδικασία, η οποία προκύπτει μέσα από τη διαχρονική σχέση μας με τα παιδιά μας. Η πειθαρχία πρέπει να πηγάζει μέσα από την όλη σχέση γονιού και παιδιού και να είναι στηριγμένη στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη, όχι στον εκφοβισμό και στη λήψη ή έστω την απειλή για λήψη υπερβολικών και αδικαιολόγητων τιμωρητικών μέτρων. Όταν το παιδί μεγαλώνει μέσα σε ένα περιβάλλον αλληλοκατανόησης, σεβασμού και επικοινωνίας τότε να είστε σίγουροι ότι το παιδί μαθαίνει να σας ακούει και να δέχεται τους κανόνες.Η πειθαρχία δεν είναι κάτι που επιβάλλεται, είναι κάτι που μαθαίνεται. Μαθαίνουμε το παιδί μας να υπακούει, όχι με αυστηρούς κανόνες και αναποτελεσματικές τιμωρίες. Αποφεύγουμε τις υπερβολικές επικρίσεις και τις αδιάκριτες παρατηρήσεις. Τα «όχι» και τα «πρέπει» τα στηρίζουμε σε κάποια λογική αιτία και τα συνοδεύουμε με πάντοτε με παραδείγματα.
Μαθαίνουμε το παιδί μας αρχίζοντας από πολύ νωρίς, περίπου στην ηλικία του ενός έτους. Αυτή είναι η πιο καταληλλη περίοδος της ζωής του, για να βάλετε τα πρώτα θεμέλεια της πειθαρχίας. Να αρχίσει το παιδί να μαθαίνει την έννοια του «όχι» και να αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορούν όλες του οι επιθυμίες να ικανοποιούνται.Σιγά- σιγά το παιδί καταλαβαίνει ότι κάποια πράγματα επιτρέπονται και κάποια απαγορεύονται και ότι τα «δεν» έχουν συγκεκριμένη αιτιολογία, άμεσα συνδεδεμένη με το παρόν και κυρίως το μέλλον του. Βασικές αρχές της πειθαρχίας • Να είστε σταθεροί και συνεπείς • Να κρατάτε τις υποσχέσεις σας • Όταν λέτε «όχι» να το εννοείτε. Να είστε σταθεροί στα «όχι»: Ότι απαγορεύεται σήμερα, απαγορεύεται και αύριο. • Τα πολλά όχι δεν ωφελούν. Χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. • Άν αρνηθείτε κάτι στο παιδί σας, προσφέρετέ του μια εναλλακτική λύση. • Παράδειγμα: «Δεν επιτρέπεται να παίζει μπάλα στο σπίτι, μπορεί όμως να παίζει στην αυλή ή στο πάρκο». • ΟΙ επικρίσεις σας πρέπει να στρέφονται στην πράξη ή στη συμπεριφορά, όχι προς το ίδιο το παιδί. Αποφύγετε να τους βάζετε «ταμπέλλες». • Παράδειγμα: «Δεν σκαρφαλώνουμε στον καναπέ της γιαγιάς», αντί «σταμάτα να είσαι ενοχλητικός». • Χρησιμοποιούμε τη συνέπεια αντί την τιμωρία. Έτσι λοιπόν, τίθεται το ερώτημα, ποια η διαφορά της συνέπειας από την τιμωρία.Η συνέπεια εμπεριέχει σεβασμό και αναγνώριση των δικαιωμάτων του παιδιού. Πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τη συμπεριφορά του παιδιού και να είναι άμεση, όχι να δίνεται ώρες ή μέρες μετά. Η αμεσότητα βοηθά το παιδί να καταλάβει τη συνέπεια. Επίσης, η συνέπεια τού δίνει την ευκαιρία να επιλέξει. Για παράδειγμα: «Αν δεν διαβάσεις θα έχεις λιγότερο χρόνο για παιχνίδι».Η τιμωρία είναι επιβολή εξουσίας, πολλές φορές μάλιστα εμπεριέχει διάφορες μορφές βίας, όπως σωματική, λεκτική ή ψυχολογική. Τα παιδιά που «τιμωρούντα», σπάνια σέβονται τους γονείς τους και όσο μεγαλώνουν αρχίζουν τις έντονες λεκτικές και κάποτε σωματικές προστριβές με τους γονείς τους. • Να υπάρχει συνεννόηση και να ακολουθείται η ίδια τακτική διαπαιδαγώγησης από τους δύο γονείς. • Ο ένας γονιός δεν πρέπει να αναιρεί τον άλλο μπροστά στο παιδί. Εάν υπάρχουν διαφωνίες θα πρέπει να συζητηθούν μακριά του. • Όταν κάνετε λάθος, να το αναγνωρίζετε και να ζητάτε συγνώμη. • Δώστε ευκαιρία στο παιδί σας να εκφράσει τα συναισθήματά του. • Να είστε ειλικρινείς με τα παιδιά. • Ασχοληθείτε μαζί τους. Κάντε πράγματα μαζί, διασκεδάστε, δημιουργείστε, κουβεντιάστε. • Ενδυναμώστε τα, δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη, δίνοντάς τους ευκαιρίες για πρωτοβουλία, προσφέροντάς τους επιλογές και, προπαντός, σεβόμενοι τις επιθυμίες τους. Σεβασμός των επιθυμιών των παιδιών, δεν σημαίνει βέβαια ότι τα αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν.
Γενικά, στην οικογένεια πρέπει να συνυπάρχουν όρια και κανόνες από τη μια, αλλά και σεβασμός από την άλλη.
paidiatros.com
Τρία χρόνια από τη ζωή του Ήλιου σε βίντεο τριών λεπτών
Στα τρία χρόνια που έχουν περάσει από την εκτόξευσή του την άνοιξη του 2010, το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (SDO) της NASΑ δεν έχει πάρει τα μάτια του από το καυτό μητρικό μας άστρο.
Με την ευκαιρία των τρίτων γενεθλίων του SDO, το οποίο κινείται σε τροχιά γύρω από τη Γη, η αμερικανική υπηρεσία δημοσιοποίησε ένα βίντεο που συμπυκνώνει τρία χρόνια παρατηρήσεων σε τρία λεπτά.
Το βίντεο δείχνει τον Ήλιο να πλησιάζει στο λεγόμενο ηλιακό μέγιστο, το σημείο κορύφωσης στον 11ετή κύκλο ηλιακής δραστηριότητας. Το άστρο αναμένεται να φτάσει αυτό το μέγιστο στο δεύτερο εξάμηνο του 2013.
15 συχνές απορίες, γυναικολογικής φύσεως, που μπορεί να έχει μια γυναίκα
Του Κωνσταντίνου Ι.Αργυράκη M.D
Χειρουργού Γυναικολόγου Μαιευτήρα
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής "La Sapienza "Ρώμης
1. Από ποια ηλικία πρέπει να κάνουμε την πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο;Η γυναίκα θα πρέπει να πάει για πρώτη φορά στο γυναικολόγο από την αρχή της σεξουαλικής της ζωής. Όμως, εκτός απ' αυτό το λόγο υπάρχουν και άλλοι που θα οδηγήσουν μια νεαρή κοπέλα στο γυναικολόγο, όπως π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες που μπορούν να εμφανιστούν ακόμα και στη τρυφερή ηλικία 11 ετών.
2. Η περίοδος μπορεί να καθυστερήσει μόνο από τις πολυστικές ωοθήκες;Όχι. Η περίοδος σε μια κοπέλα δεν καθυστερεί μόνο γι' αυτό, αλλά και από άλλες παθολογικές καταστάσεις. Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση ακόμα και από αυστηρές δίαιτες αδυνατίσματος που συνήθως ακολουθούν οι έφηβες σ' αυτή την ηλικία. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει στις αθλήτριες, ίσως επειδή έχουν σχετικά υπερβολική ποσότητα ανδρογόνων, και σε περιπτώσεις έντονου στρες.
Έλκος και αλάτι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου
Η υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι διατροφή, σε συνδυασμό με τη μόλυνση από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, που ευθύνεται για το έλκος στομάχου, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Infection and Immunity". Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Vanderbilt έκαναν πείραμα σε ζώα, τα οποία είχαν μολυνθεί από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Χώρισαν τα ζώα σε δύο ομάδες, όπου η μία ακολούθησε διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι και η άλλη μια κανονική διατροφή.
Από τα αποτελέσματα φάνηκε ότι τα ζώα, που έτρωγαν πολύ αλάτι, είχαν 58% περισσότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του στομάχου συγκριτικά με τα ζώα, που είχαν μια σχετικά κανονική διατροφή. Φαίνεται ότι μία ογκοπρωτεΐνη, που παράγει το ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ανάπτυξη καρκίνου του στομάχου.
Πώς να φτιάξετε το τέλειο παγωτό
Ο καιρός ανοίγει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και o ήλιος μας κλείνει το μάτι. Και τι δε θα δίναμε τώρα για να απολαύσουμε μία μπάλα λαχταριστό παγωτό. Για να ξεφύγουμε όμως, λίγο από την πεπατημένη, σας δίνουμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας το καλύτερο σπιτικό παγωτό...
Σίγουρα, το σπιτικό παγωτό είναι πολύ πιο υγιεινό, νόστιμο και αρκετά πιο οικονομικό, από τα αγοραστά παγωτά. Οι συνταγές για σπιτικό παγωτό είναι πολλές, τα συστατικά απλά, η προετοιμασία εύκολη και το τελικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα λαχταριστό. Επειδή όμως, καλοκαίρι έρχεται και πρέπει να φροντίζουμε και τη σιλουέτα μας, το click@Life σας δίνει επιπλέον και μικρά tips για να φτιάξετε ένα ελαφρύ παγωτό, χωρίς περιττές θερμίδες.
Η πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή
Η πιο απλή εκδοχή ενός σπιτικού παγωτού μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας μόνο κρέμα γάλακτος, ζάχαρη άχνη και λίγη βανίλια για άρωμα. Αφού ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί, τα αφήνετε για λίγη ώρα στην κατάψυξη κι έχετε ένα νόστιμο και πανεύκολο παγωτό, έτοιμο σε πολύ λίγο. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι ένα ισχυρό ατού αυτής της εκδοχής, που αν και σε υφή υπολείπεται σε σχέση με το κλασικό παγωτό με γάλα και αυγό, αλλά είναι εξίσου νόστιμο.
Το ζαχαρούχο γάλα γίνεται βελούδο
Για να δώσουμε απαλή βελούδινη υφή και γεύση στο παγωτό μας, πρέπει να δώσουμε έμφαση στο γάλα που θα χρησιμοποιήσουμε. Το άπαχο παγωτό σίγουρα συνεπάγεται λιγότερες θερμίδες, αλλά και μια ελαφρώς άγλυκη γεύση. Ένας καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη γεύση του όμως, είναι η προσθήκη ζαχαρούχου γάλακτος. Έτσι θα δώσετε στο παγωτό σας χαρακτηριστική γλυκύτητα, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσετε και την υφή του που θα γίνει αρκετά πιο απαλή. Με τη ζάχαρη ή οποιοδήποτε γλυκαντικό υποκατάστατό της, σίγουρα δεν θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Μπορεί να έχετε ένα εξίσου γευστικό παγωτό, αλλά η υφή δεν θα είναι το ίδιο επιτυχημένη, ενώ εύκολα θα σας κρυσταλλώσει στο ψυγείο.
Και λίγο αυγό δεν κάνει κακό…
Υπάρχει παράλληλα και η μέθοδος με βάση το αυγό, που δημιουργεί ένα πλούσιο και κρεμώδες αποτέλεσμα, αρκετά πιο παχυντικό όμως. Αρκεί λοιπόν, να φτιάξετε ένα σιρόπι με ζάχαρη και νερό και να προσθέσετε στο μίγμα σας δύο καλά χτυπημένα αυγά. Είναι σημαντικό εδώ να φτιάξετε ένα αφράτο κιτρινωπό μίγμα. Προσθέστε μετά την κρέμα γάλακτος και παγώστε για λίγη ώρα στην κατάψυξη. Το αποτέλεσμα εδώ θα είναι εξαιρετικά μαστιχωτό.
Η πιο πλούσια εκδοχή
Ο σχεδόν κλασικός τρόπος για να φτιάξετε ένα αυθεντικό σπιτικό παγωτό απαιτεί κρέμα γάλακτος, πλήρες γάλα, αρκετούς κρόκους αυγών, βανίλια και ζάχαρη άχνη. Εδώ η διαδικασία είναι πιο μπελαλίδικη γιατί πρέπει να ζεστάνετε σε κατσαρόλα το γάλα με την κράμα γάλακτος και τη βανίλια, να χτυπήσετε σε ξεχωριστό σκεύος τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη και στη συνέχεια να ενώσετε τα δύο μίγματα και να τα αφήσετε για λίγο στη φωτιά μέχρι να γίνουν μια βελούδινη απαλή κρέμα. Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι να καταψύξετε αμέσως το παγωτό σας, ώστε να παγώσει και να αποκτήσει μια εξαιρετική υφή. Το χρώμα είναι αρκετά κίτρινο λόγω των κρόκων, η υφή είναι εξαιρετικά κρεμώδης, ενώ η γεύση κάπως πιο βαριά σε σχέση με τις άλλες εκδοχές.
Tips για ένα ελαφρύ παγωτό
- Η κρέμα γάλακτος σίγουρα, δεν ενδείκνυται για ένα ελαφρύ παγωτό. Η καλύτερη εναλλακτική επιλογή είναι η ζελατίνη. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε εύκολα ζελατίνη σε φύλλα, την οποία πρέπει να μαλακώσετε μέσα σε νερό. Η ζελατίνη είναι κάπως άγευστη, αλλά προσθέτει «μεταξένια» υφή στο παγωτό και αποτρέπει τον σχηματισμό κρυστάλλων, που συχνά κάνουν την εμφάνισή τους μετά την κατάψυξη του παγωτού.
- Τα αυγά μαλακώνουν το παγωτό και του χαρίζουν απαλή και μαστιχωτή υφή.
- Το αλκοόλ έχει την ικανότητα να μην παγώνει. Χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα αλκοόλ, το παγωτό μας μπορεί να αποκτήσει καλύτερη υφή, ενώ εμποδίζεται με αυτόν τον τρόπο η δημιουργία των ανεπιθύμητων κρυστάλλων.
- Μια πρέζα από αλάτι χαρίζει στο παγωτό ό,τι ακριβώς και στο φαγητό μας: ξεχωριστή γεύση και νοστιμιά.
- Ο αέρας που «παγιδεύεται» στο παγωτό, κατά τη διαδικασία του παγώματος είναι μια καθοριστική παράμετρος για την τελική υφή του παγωτού. Σε αυτό ακριβώς το σημείο βασίζονται και οι παγωτομηχανές, που ενσωματώνουν αρκετό αέρα στην κρέμα κατά τη διάρκεια του παγώματος, διογκώνοντας έτσι το μίγμα του παγωτού και κάνοντάς το εξαιρετικά αφράτο.
- Αν θέλουμε να προσθέσουμε επιπλέον υλικά στο παγωτό μας, όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπισκότα κ.ά., η κατάλληλη στιγμή είναι όσο ανακατεύετε το τελικό μίγμα σας κι όχι πριν ή μετά από αυτό το στάδιο.
- Καταλληλότερα για τη φύλαξη του παγωτού στην κατάψυξη, είναι τα μεταλλικά -κι όχι τα πλαστικά- δοχεία, με καπάκι που «σφραγίζει» ερμητικά, ώστε να μη διαπερνούν το παγωτό οι λοιπές μυρωδιές της κατάψυξης.
Το τέλειο παγωτό
3 βανίλιες σε σκόνη (αν έχετε φυσική βανίλια χρησιμοποιήστε 3 κλωναράκια)
550 ml πλήρες γάλα
4 κρόκους αυγών
90 gr ζάχαρη άχνη
Ανακατέψτε στο μίξερ τη βανίλια με τους κρόκους των αυγών και τα 70 gr της ζάχαρης μέχρι να ασπρίσουν και παράλληλα, βάλτε σε μια κατσαρόλα το γάλα και την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να ζεσταθούν καλά χωρίς να βράσουν.
Ενώστε τα δύο μίγματα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε τα καλά με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να ενωθούν πλήρως. Βάλτε ξανά το μίγμα σας στη φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να γίνει μια αρκετά παχύρρευστη κρέμα. Βάλτε στο σκεύος μέσα στο οποίο θα παγώσετε το παγωτό σας και αφήστε το να κρυώσει προτού του βάλετε στην κατάψυξη. Καταψύξτε για 4 ώρες τουλάχιστον. Το μυστικό για την τέλεια υφή, είναι να αφήσετε το παγωτό για μια ώρα περίπου στο ψυγείο πριν το σερβίρετε ώστε να μαλακώσει και να μπορείτε να το ανακατέψετε για να επαναφέρετε τη λαχταριστή κρεμώδη υφή του.
click@life