Τσατραφύλλιας στον Cosmos 96,5: «Η Μεγάλη Εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά, όμως τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 14:52

Τσατραφύλλιας στον Cosmos 96,5: «Η Μεγάλη Εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά, όμως τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας και μίλησε για την πορεία του καιρού τις επόμενες μέρες.

«Δεν ξεκίνησε καλά η Μεγάλη Εβδομάδα, έχουμε αρκετό κρύο, θάλασσες φουρτουνιασμένες…Βροχές θα έχουμε μέχρι αύριο, όπου και θα εξασθενήσουν. Θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία…».

«Σήμερα άστατος καιρός με  14 -15 η μέγιστη θερμοκρασία. Αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα και θα έχουμε και ηλιοφάνεια. Μέχρι το Πάσχα η Δυτική Ελλάδα θα έχει καλό καιρό. Οι άνεμοι θα είναι στα 4 με 6 μποφόρ βοριάδες,  αλλά μετά θα στραφούν σε νοτιάδες. Δεν θα δημιουργήσουν και προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.  Ηλιοφάνεια λοιπόν  για τις επόμενες μέρες και από μεγάλη Πέμπτη θα ξεπεράσουμε τους 22. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

«Οι θερμοκρασίες δεν είναι φυσιολογικές. Είμαστε 7 με 8 βαθμούς κάτω από τα φυσιολογικά. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο».

Σκόνη

«Από την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχουμε πάλι  λίγη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Όχι σε μεγάλη συγκέντρωση, όπως την προηγούμενη φορά. Αυτά τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα και αυτό οφείλεται στην ερημοποίηση της Αφρικής.  Φαίνεται πάντως να εδραιώνεται σιγά σιγά η Άνοιξη».




16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250