ΟΝΝΕΔ Κεφαλoνιάς - Ιθάκης: Στον 10ο Βαλλιάνειο με δυναμική παρουσία, μήνυμα ειρήνης και το Βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 14:34

ΟΝΝΕΔ Κεφαλoνιάς - Ιθάκης: Στον 10ο Βαλλιάνειο με δυναμική παρουσία, μήνυμα ειρήνης και το Βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας! (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι ο 10ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου και η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης ήταν εκεί για να στηρίξει δυναμικά το μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης, κερδίζοντας μάλιστα και το Βραβείο πολυπληθέστερης ομάδας.

Την βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ Τραυλός Σταύρος.

Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα μας, μα πάνω από όλα στα μέλη της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ, σε αυτή την υπέροχη οικογένεια που μεγαλώνει κάθε μέρα, σε αυτά τα παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για το κοινό καλό. Τρέξαμε όλοι μαζί για την ειρήνη και για όλα αυτά που πρεσβεύει ο αθλητισμός.Ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σημαντικός φορέας διαμόρφωσης της παιδείας.

Είναι ένα από τα «μέσα» κοινωνικοποίησης των παιδιών αλλά και αυτό που δημιουργεί το αίσθημα του ανήκω, και της ευγενούς άμιλλας.

Οι νέοι μέσω του αθλητισμού, αποκτούν αισθήματα όπως η κατανόηση, η εκτίμηση, η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η βούληση, η αντοχή, η υπομονή, η επιμονή, η αγωνιστικότητα, η εργατικότητα. Η συνεργασία με τον συνάνθρωπο μας «πλάθει», μας βοηθά να γίνουμε πιο σωστοί και ευσυνείδητοι πολίτες, να σεβόμαστε και να βοηθάμε τον αδύναμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική επιτροπή του Αγώνα και συγκεκριμένα την Σαμόλη Ευαγγελία, τον Φωκά Διονύσιο και την Φωκά Αικατερίνη.

Τέλος ευχαριστούμε τα σάιτ για τις φωτογραφίες!

ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


Ετικέτες:


16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250