Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη που πήγε στην Κεφαλονιά με το κυβερνητικό αεροσκάφος - Η απάντηση Σκέρτσου (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 17:32

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη που πήγε στην Κεφαλονιά με το κυβερνητικό αεροσκάφος - Η απάντηση Σκέρτσου (VIDEO)

Η Πόπη Τσαπανίδου επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη χρήση του κρατικού πρωθυπουργικού αεροπλάνου από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη χρήση του κρατικού πρωθυπουργικού αεροπλάνου για τις προεκλογικές ανάγκες της ΝΔ, εξαπέλυσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη δήλωσή της επισημαίνει ότι "ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται" και καταλήγει λέγοντας: "Στις 21 Μαΐου λέμε "Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία".

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

"Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό, τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. 
Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται. 
Στις 21 Μαΐου λέμε "Ως εδώ" στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία".

Απάντηση Σκέρτσου

"Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει (σ.σ. το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες ημέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων", ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

{https://youtu.be/Injsut_V0oE/}

thetoc.gr




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250