Λαχταριστά μπιφτέκια γεμιστά με τυρί φέτα και πατάτες φούρνου από την Σία Λαδά!
Υλικά :
μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο η ανάμεικτο με χοιρινό
1 αυγό αλάτι, πιπέρι
1 ντομάτα τριμμένη, ρίγανη, δυόσμος
Φρυγανιά η ψωμί ξερό μουλιασμένο σε νερό
1 κ.σ ξύδι, 1 κ.σ λάδι, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό, 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1-2 καρότα ψιλοκομμένα, 100 γραμμ. τυρί φέτα, πατάτες
Εκτέλεση :
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπόλ, εκτός από το τυρί, και ζυμώνουμε καλά, και το αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτάκια.
Παίρνουμε από το μίγμα του κιμά και πλάθουμε σε μπαλάκι πιέζουμε να πλατύνει και στο κέντρο βάζουμε ένα κομμάτι τυρί φέτα, σκεπάζουμε προσθέτοντας μείγμα από τον κιμά και κλείνουμε δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα στο μπιφτέκι μας, συνεχίζουμε πλάθοντας έτσι και τα υπόλοιπα μπιφτέκια.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια μαζί με πατατούλες αφού τις αλατοπιπερώσουμε προσθέτοντας ρίγανη και ελαιόλαδο γύρω στα 40 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Καλή απόλαυση!