Φαραντούρης στον COSMOS 96,5 : Όσοι με τίμησαν θα ήθελαν και εγώ να τους τιμήσω με την παραμονή μου και την συμμετοχή μου στα δύσκολα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 12:01

Φαραντούρης στον COSMOS 96,5 : Όσοι με τίμησαν θα ήθελαν και εγώ να τους τιμήσω με την παραμονή μου και την συμμετοχή μου στα δύσκολα

Στον COSMOS 96,5 μίλησε πρόσφατα ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης.

Ο κ. Φαραντούρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν ήρθε ευκαιριακά στην Κεφαλονιά να κάνει ένα πέρασμα και ότι η μάχη πρέπει να συνεχιστεί.

«Δεδομένων των συνθηκών στην Κεφαλονιά, δεν πήγαμε και άσχημα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθετε ότι έχει σημασία να δίνεις έναν αγώνα , ακόμη και οι συνθήκες είναι αντίξοες , γιατί τότε αποδεικνύεται αν οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς ή ψεύτικες.

Επίσης τόνισε: 

«Το νησί αξίζει μια δυναμικότερη εκπροσώπηση.  Το μηνύματα της κάλπης την 21 Μαΐου δεν ήταν αρνητικά , όσων αφορά το πρόσωπο μου. Οι άνθρωποι που με τίμησαν θα ήθελαν και εγώ να τους τιμήσω με την παραμονή μου και την παρουσία μου, μόνο αυτός είναι ικανή συνθήκη για την παραμονή μου στα δύσκολα».

Υπογράμμισε επιπρόσθετα ότι ο Βουλευτής ο οποίος βάζει πρώτα το κομματικό και όχι το τοπικό συμφέρον και δεν έχει μάθει να διεκδικεί και να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, δεν έχει να προσφέρει και τόσα, ακόμη και αν είναι του κυβερνώντος κόμματος.

«Στα μεγάλα θέματα δεν ίδρωσε το αυτί της Κυβέρνησης… Τι ανταλλάγματα πήραμε όταν μας πήρανε τη ΜΕΘ, όταν έφυγε ο φορέας του Αίνου και πήγε αλλού, γιατί δεν έγιναν τα Βεργωτεία

Για την απομάκρυνση της ΜΕΘ

Δεν έπρεπε να φύγει , έπρεπε να στελεχωθεί το νοσοκομείο και να λειτουργήσει.

Εάν δεν μπορούσαν να τη λειτουργήσουν και έπρεπε για λόγους εθνικής σωτηρίας να φύγει η ΜΕΘ, τουλάχιστον θα έπρεπε να διεκδικήσουμε κάτι ως αντάλλαγμα.

Όταν αποψιλώνεσαι από κάτι, ζητάς κάτι άλλο.




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250