Δράση καθαρισμού στον Κούταβο από το φροντιστήριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ & την Enaleia

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 20:42

Δράση καθαρισμού στον Κούταβο από το φροντιστήριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ & την Enaleia

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε δράση καθαρισμού στη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου σε συνεργασία με την ΜΚΕ Enaleia . Στη δράση συμμετείχαν εθελοντές μαθητές από τις τάξεις Β & C κανονική.

? Ξεκινήσαμε από την αίθουσα παρουσιάσεων του φροντιστηρίου μας παρακολουθώντας μία επιμορφωτική παρουσίαση για τις δράσεις της Εναλειας αλλά και για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης, της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

♻️ Στη συνέχεα κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στην περιοχή του Κουτάβου όπου μέσα σε δύο ώρες συλλέξαμε 6 σακούλες σκουπίδια περίπου 25 κιλά τα οποία εναποθέσαμε στον ειδικά διαμορφωμένο κάδο της Εναλείας.

? Τέτοιου είδους δράσεις διδάσκουν στα παιδιά μας πολύ σημαντικά μαθήματα όπως την κοινωνική ευθύνη, την αξία του εθελοντισμού και την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

? Να ευχαριστήσουμε τις καθηγήτριες μας κα Μαριλένα Παπαναστασάτου και Κούλα Κλαουδάτου, τη γραμματέα μας Μαρίνα Λάμπου τον Διονύση Νικάτο για την πολύτιμη βοήθεια τους και φυσικά την ΕΝΑΛΕΙΑ για την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού.

? Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που άφησαν το κυριακάτικο χουζούρι τους και μας δίδαξαν την αξία του εθελοντισμού και μας έδειξαν με πράξεις τι σημαίνει νοιάζομαι για το περιβάλλον!

George, Irene, Spiro, Philip, Mateo, Billy, Kleo, Iosifina, Alisa, Victoria, Aggelo, Arildo, Evan, Jimmy, Panteli we are soooooooo proud of you!!!! ? ? ? ?

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που ψαρεύουν και λίμνη

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, παιδί, δέντρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα χήνα και θαλασσοπούλι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ψάρεμα και καλάμι ψαρέματος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250