INKEFALONIA 89,2: -20% στις ραδιοφωνικές χριστουγεννιάτικες ευχές αποκλειστικά μέσω INADZ.GR !

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 22:56

INKEFALONIA 89,2:  -20% στις ραδιοφωνικές χριστουγεννιάτικες ευχές αποκλειστικά μέσω INADZ.GR !

Με προσφορές ξεκίνησε τη λειτουργία του το inadz.gr, η νέα πύλη αγοράς δαιδικτυακής και ραδιοφωνικής διαφήμισης του INKEFALONIA MEDIA GROUP.

Για όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τη διαφήμιση τους στο ραδιοφωνο για την περίοδο των χριστουγέννων, το πακέτο ραδιοφωνικών ευχών είναι σε έκπτωση  -20% με κωδικό κουπονιού xmaspromo

Άμεση αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής κατάθεσης ή paypal από εδώ :

https://www.inadz.gr/product/christougenniatiki-radiofoniki-efchi/

Το inadz.gr , αποτελεί μια standalone υπηρεσία με τη μορφή eshop όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορείται για τα διαθέσιμα πακέτα προώθησης στα  brands INKEFALONIA.GR & INKEFALONIA 89,2 και να τα αγοράζει online , πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα, paypal ή τραπεζική κατάθεση. Η υπηρεσία περιλαμβάνει νέα πακέτα αγγελιών, ανάρτηση σταθερών banner, ραδιοφωνικά spot & προωθήσεις αλλά και προωθητικά αdvertorial (άρθρα). Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή! Η υπηρεσία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πακέτα, combo προσφορές προώθησης αλλά και εκπτωτικούς κωδικούς για ακόμη μεγαλύτερο όφελος. 

Η υπηρεσία δημιουργήθηκε inhouse, από την ομάδα του INKEFALONIA, απευθύνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας και σηματοδοτεί το πάθος της ομάδας μας για διαρκή εξέλιξη και πρωτοπορία!




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250