Επιδοτούμενα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής για Πολύτεκνους

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 09:26

Επιδοτούμενα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής για Πολύτεκνους

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ο διεθνής Εκπαιδευτικός Οργανισμός Globalcitizen  ο οποίος εκπροσωποείται και στην Ελλάδα, προσφέρει, στα παιδιά των πολυτέκνων γονέων μελών του Συλλόγου μας Επιδοτούμενα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής.

  Η επιδότηση αφορά ένα Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα άρτιας εκπαίδευσης και κατάρτισης μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου στις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική, καθώς και την Πιστοποίηση των Σπουδών τους σε αυτά. Η επιδότηση καλύπτει τα δίδακτρα των μαθητών από 60% έως και 80%, ισχύει για όλα τα έτη σπουδών τους από το Δημοτικό Σχολείο μέχρι και το Λύκειο (Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών), αφορά συγκεκριμένο αριθμό σπουδαστών, και υλοποιείται μέσω του θεσμού του Globalcitizen Students Club.

Τα μαθήματα γίνονται ζωντανά, Live Online μέσω της πλατφόρμας GLOBALCITIZEN DIGITAL, και οι μαθητές μπορούν να τα παρακολουθούν από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τους όπου και αν βρίσκονται, χωρίς μετακινήσεις, περιττά έξοδα, χάσιμο πολύτιμου χρόνου, και προσιτό κόστος για όλους.

Η ιστοσελίδα για την ενημέρωση των γονέων είναι διαθέσιμη στο site του Οργανισμού και μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ:

https://www.globalcitizen.gr/

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ενότητα για την αναλυτική παρουσίαση του ωρολογίου προγράμματος των μαθημάτων ανά γλώσσα και επίπεδο, καθώς και ο τρόπος Εγγραφής των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα,
θα ανοίξει από 1η Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τέλη Μαΐου 2024.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από το νέο ακαδημαϊκό έτος Σεπτέμβριος 2024 – Μάιος 2025.

Ο αριθμός μαθητών σε κάθε γλώσσα και επίπεδο είναι συγκεκριμένος και ισχύει αυστηρά η σειρά προτεραιότητας (first come first served).

Αδαμάντιος Καραρήγας

Διευθυντής Προγράμματος - Globalcitizen Greece

Globalcitizen Educational Organization

232 Kifissias Ave. & Kassaveti Str.

14562, Kifissia

Athens, Greece

Tel: +30 (210) 8019427

Fax: +30 (210) 8019412

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.globalcitizen.gr




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250