Ευχαριστήρια επιστολή για την καλοκαιρινή εκδήλωση του Υπερίωνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 08:03

Ευχαριστήρια επιστολή για την καλοκαιρινή εκδήλωση του Υπερίωνα

Του Υπερίωνα 

Η πρόσφατη καλοκαιρινή φιλανθρωπική εκδήλωση του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» για μια ακόμη φορά σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφενός για την μικρή ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση των ωφελούμενων που στηρίχτηκε στο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Η Θέμις έχει κέφια» και αφετέρου για την μεγάλη συναυλία με τον Ν. Πορτοκάλογλου, την Β. Καρατζόγλου, τον Β. Τσουράπη και τους ευγενείς αλήτες.

Ο κορυφαίος μουσικός Ν. Πορτοκάλογλου είχε επιλέξει μουσικά κομμάτια αγαπημένα στο κοινό, αντιπροσωπευτικά του μεγάλου μουσικού του έργου, ποιοτικά ακούσματα ερμηνευμένα από τον ίδιο και τους πολύ καλούς του συνεργάτες. Το κοινό τραγούδησε μαζί του τόσο καλά σαν να είχαν γίνει κοινές πρόβες. Αυτό το αξιολόγησε ο ίδιος και δήλωσε ότι η μουσική κουλτούρα των παρευρισκόμενων τον εξέπληξε. Βέβαια το κατεύθυνε με ένα ξεχωριστό τρόπο ο  ίδιος και οι καλλιτέχνες του.

Η επιλογή του μουσικού σχήματος κρίθηκε πολύ θετικά από όλους και αυτό αποδείχτηκε από την μεγάλη συμμετοχή, από το δυνατό χειροκρότημα και από τα πολλά συγχαρητήρια που εισέπραξε το ΔΣ του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ».

Η εξέλιξη των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ κάθε χρόνο μεγαλώνει, καίτοι αυτό το καλοκαίρι κούρασε τους ωφελούμενους λόγω της υπερβολικής ζέστης. Οι πρόβες ήταν λιγότερες από άλλες φορές όμως την ημέρα της εκδήλωσης τα Α.μεΑ. ξεπέρασαν τις δυσκολίες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Το ΔΣ ευχαριστεί την διεπιστημονική – υποστηρικτική ομάδα και τον δύο δομών που πραγματικά προσπάθησαν γι΄αυτό το αποτέλεσμα.

Επίσης ευχαριστούμε για την οικονομική στήριξη τους: Δήμο Ληξουρίου, Περιφερειακή Ενότητα Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ), Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης.          

Για την πραγματοποίηση της συναυλίας ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς:

  • Το ξενοδοχείο Aura Boutique Hotel ,το ξενοδοχείο Summery Hotel, το ΗΧΟΘΕΑΜΑ, το ανθοπωλείο Ρούλα Σαβράμη, ,  super market Ευαγγελάτος, τo Κτήμα Χαριτάτου, το κατάστημα παιδικών ρούχων Lollipop .
  • Τα σημεία προπώλησης:
  • Περιοχή Ληξουρίου: Βιβλιοπωλείο Happy House, Ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής, iScream, Tres chic Ελένη Ρεπούση, Κομμωτήριο Ελένη Δερέ, Φαρμακείο Ευάγγελος Ζερβός.
  • Περιοχή Αργοστολίου: Καφετέρεια Baroque le Bistrot και iScream
  • Περιοχή Σάμης: περίπτερο στην παραλία της Σάμης και
  • Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που πάντα μας στηρίζουν και ιδιαίτερα το Kefalonia press που εκτός της καθημερινής προβολής της αφίσας μας η Ευγενία Μαράτου κάλυψε με την εκδήλωση και συνεργάστηκε μαζί μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο που πραγματικά εκπέμπει το ταλέντο της και τα αγνά της συναισθήματα.
  • Το E Kefalonia με την Δέσποινα Μιχαηλίδου για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Και όπως πάντα η Ληξουριώτισσα Αριστέα Χαριτάτου που ανέβασε την εκδήλωση μας σε facebook, youtube και στο site lixouri.gr.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι και να έχουμε καλό χειμώνα με υγεία – δύναμη και χαρά.

Η Πρόεδρος                                                                                       Η Γεν. Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                                  Σοφία Λασκούδη

{https://www.youtube.com/watch?v=K8QPxeb-Z4o}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250