Εκδήλωση Αγιασμού στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων με Λυκειακές Τάξεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 18:10

Εκδήλωση Αγιασμού στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων με Λυκειακές Τάξεις

Στα Μεσοβούνια 

Σήμερα,11-9-2024, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων με Λυκειακές Τάξεις, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Νωρίς το πρωί η αυλή του σχολείου γέμισε με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, καθώς οι μαθητές επέστρεψαν με ενθουσιασμό στα θρανία, για να συναντήσουν τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου υποδέχθηκαν τους μαθητές με χαμόγελα και αισιοδοξία, έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί τους ένα νέο κεφάλαιο γνώσης και ανάπτυξης. Οι γονείς, παρόντες στην εκδήλωση, μοιράστηκαν τη χαρά και την προσδοκία για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πρόοδο.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Σάμης, κ. Σπαθής Σπύρος, οι αντιδήμαρχοι κ. Νικολίτσα Παπαθεοδωράτου και κ. Κυριάκος Φερεντίνος, καθώς και η πάρεδρος Μεσοβουνίων, κ. Χάιδω Νικολετάτου. Οι τοπικές αρχές εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης για το μέλλον της κοινότητας. Ευχόμαστε στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς:

«Καλή Σχολική Χρονιά»

Ας είναι αυτή η χρονιά γεμάτη έμπνευση, μάθηση και δημιουργικότητα, συμβάλλοντας στην προσωπική και ακαδημαϊκή εξέλιξη όλων των μαθητών.

Ράνια Τσούτση, Middle Mountain College News, 11-09-2024

Πηγή: https://schoolpress.sch.gr/mmnews/?p=1893

mes1mes2mes3mes4


Ετικέτες:


16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250