Σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς – Ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε όταν το αναπηρικό καρότσι της έπεσε από το αναβατόριο του αεροσκάφους!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 16:43

Σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς – Ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε όταν το αναπηρικό καρότσι της έπεσε από το αναβατόριο του αεροσκάφους!

Σοβαρό ατυχημα

Σοβαρό ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, στην πτήση απο Κεφαλονιά για Αθήνα, με θύματα τρεις ηλικιωμένες γυναίκες από την Κεφαλονιά, με αναπηρικά καροτσάκια, που εκείνη την ώρα επιχειρούσαν να εισέλθουν μέσα στο αεροσκάφος με αναβατόριο (ambulift).

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, όταν το αναβατόριο έφτασε στο ύψος που βρίσκονται οι πόρτες του αεροσκάφους, για άγνωστο λόγο υποχώρησε βίαια. Ως αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα καρότσια έφυγε από το αναβατόριο, με τη μια ηλικιωμένη γυναίκα να βρεθεί από ύψος στο κενό και στην συνέχεια στην πίστα του αεροδρομίου.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, οι πόρτες του αναβατορίου άνοιξαν με αποτέλεσμα, η μια εκ των τριών να πέσει έξω από το μηχανισμό ανύψωσης απο μεγάλο ύψος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την ηλικιωμένη γυναίκα τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Ελαφρύτερο τραυματισμό υπέστησαν οι άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες, που βρίσκονταν μέσα στο αναβατόριο, αλλά ευτυχώς τα αναπηρικά καρότσια τους δεν έπεσαν από αυτό.

Μεταφέρθηκαν και αυτές εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Παραγματικά είναι ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο νους! 

Γιώργος Χαλαβαζής  




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250