6ο Δημοτικό Αργοστολίου: ''Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν και πλέον έχουμε ένα ασφαλές, συντηρημένο, περιποιημένο, καλαίσθητο, φωτεινό και χαρούμενο σχολείο''

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 18:00

6ο Δημοτικό Αργοστολίου: ''Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν και πλέον έχουμε ένα ασφαλές, συντηρημένο, περιποιημένο, καλαίσθητο, φωτεινό και χαρούμενο σχολείο''

6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου 

Οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εκείνους, που συντέλεσαν, επώνυμα ή ανώνυμα, να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά 2024 – 2025 με περίσσια χαρά κι αισιοδοξία!

Μετά από 16 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οι εξωτερικές επιφάνειες του σχολείου μας ασταρώθηκαν και πήραν χρώμα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε: τον υπεύθυνο για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αργοστολίου Ιωάννη Τζωρτζάτο και τον γραμματέα της πάλαι σχολικής επιτροπής,  Φραγκίσκο Βουτσινά, για τις αποφάσεις, τον συντονισμό και την παρακολούθηση της εκτέλεσης του έργου. Παράλληλα, τον ελαιοχρωματιστή κ. Σωτήρη και τους βοηθούς του, που εργάστηκαν σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας το φετινό καλοκαίρι για το σχολείο μας.

Θα ήταν παράλειψη, αν δεν αναφέραμε ότι οι καλλιτεχνικές / αισθητικές προτάσεις των χρωμάτων είναι του ζωγράφου Παναγή Κ. Γεωργόπουλου και το υπαίθριο θέατρο φρόντισε η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μεταξάτων, Σοφία Καγκάδη.

Ακόμη ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη και το προσωπικό συντηρήσεων του δήμου μας που υπερβαίνουν εαυτό όλο το χρόνο για το καλύτερο.

Όλοι συντέλεσαν ώστε να έχουμε ένα σχολείο ασφαλές, συντηρημένο, περιποιημένο, καλαίσθητο, φωτεινό και χαρούμενο.

Ένα περιβάλλον που προάγει τη μάθηση, την κινητικότητα και την κοινωνικότητα και βοηθά να αναπτύξουν τα παιδιά αρετές, πρακτικές και πρότυπα, δεδομένου ότι  είναι το μέλλον του τόπου!

Τέλος, βελτιώνουν τη ζωή της σχολικής μας κοινότητας με τις δωρεές τους: τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το κατάστημα Διαμαντής Μπαλτσαβιάς.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να γίνει ειδική αναφορά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας,  ο οποίος είναι δίπλα μας στο συλλογικό αυτό έργο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ με υγεία, δημιουργία, αποτελεσματικότητα, επιτυχία κι ευτυχία!

Το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό σε κάθε νέα συνεργασία για την υποστήριξη του πολιτισμού και τη βελτίωση του  πράσινου στην πόλη μας. 

                                                  ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

                                                   Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΖΩΓΡΑΦΙΑ Κ. ΜΙΝΕΤΟΥ

20240920 15350720242025452933823453063220453171309 1




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250