Αναταράξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 11:06

Αναταράξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Το μήνυμα του Γιώργου Κιουρτσή, Συντονιστή ΣΑΜΗΣ-ΠΥΛΑΡΟΥ-ΕΡΙΣΟΥ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, εναντίον του Αριστοτέλη Μπατιστάτου

Αγαπητοί Κεφαλλονίτες και Θειακοί !!

Δυστυχώς λόγω εργασιακών υποχρεώσεων γιατί πώς να το κάνουμε δεν είμαστε όλοι προνομιούχοι  να παίρνουμε σύνταξη Νατοϊκού υπαλλήλου δεν είχα απαντήσει στο κ. Μπατιστάτο που αυτοαποκαλείται ακόμη συντονιστής ( και προχωράει σε αναρτήσεις και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ) της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Σε μια προηγούμενη ανάρτησή του ενημέρωνε τον κόσμο ότι κάποια τοξικά άτομα επιδίδονται σε ανθρωποφαγία και πως έχουμε παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής μας από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΠΣ χωρίς να παρουσιάσει σε κανέναν κάποιο έγγραφο από την επιτροπή δεοντολογίας, άλλωστε ο χώρος από τον οποίον προέρχεται ( ΠΑΣΟΚ ) πολιτικά ο κ. Μπατιστάτος συνηθίσει να χρησιμοποιεί πολιτικά πυροτεχνήματα και να κάνει παραστάσεις νίκης.
Να ρωτήσω κ. Μπατιστάτε αυτό ποτέ έγινε πριν ή μετά από όταν αναθέσατε στο κανίς τεριέ της Νομαρχιακής να μας κάνει πολιτικό φροντιστήριο !!!
Και στο σημείο αυτό να μου επιτρέψετε να σας απαντήσω με τους στίχους του Χατζιδάκι που τραγούδησε η Μελίνα:
Ιστορίες φασαρίες που είσαστε μωρέ παιδιά πως το λένε πως το λένε πως δεν είμαι πια Ρωμιά
Ήρθαν οι καραβανάδες και μου πήραν τα χαρτιά και μου φέραν τα μαντάτα πως δεν είμαι πια Ρωμιά!
Δεν είπε όμως το σημαντικότερο ο κ. Μπατιστάτος ότι μια ολόκληρη οργάνωση μελών ( Σάμης, Πυλάρου, Ερίσου  ) αποφάσισε ομόφωνα και έστειλε πρόταση μομφής στο συντονιστικό όργανο που αποτελείτε από τον κ. Μπατιστάτο και την κυρία Σταθοπούλου.
Γιατί το αποκρύψατε κ. Μπατιστάτε σας πονάει ή μήπως νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να εκμεταλλευτείτε τον κόσμο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ που ούτως ή άλλως δεν τρέφει και ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο σας πράγμα που σας το απέδειξαν όταν ήσασταν υποψήφιος σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις.
Δεν έφτανε όμως αυτό ο κ. Μπατιστάτος ζήλεψε την δόξα των πραξικ/ματιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ και είπε ας κάνω κι εγώ τα ίδια, να που κολλάει και η σοφή παροιμία ( και η κουρελού τον άντρα της με τους  πραματευτάδες ) .
Άλλωστε τι Ραγκούσης και Σπίρτζης τι Μπατιστάτος όλοι τους από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται που αποτελεί την θερμοκοιτίδα της Δεξιάς και του Μητσοτάκη.
Διάβασα λοιπόν την συνέντευξη του κ. Μπατιστάτου στην οποία είπε πως η Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης συνεδρίασε και ότι υπήρχε έντονος προβληματισμός και ομόνοια μεταξύ των μελών.
Και ρωτώ:
Με ποιο δικαίωμα συνεδριάζει και αποφασίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή την στιγμή που έχει χάσει την νομιμοποίηση της?
Με ποσά και ποια μέλη άραγε?
Νομαρχιακή χωρίς απαρτία?
Είχαν έρθει και τα μέλη που έβαλε ο κ. Μπατιστάτος στη Νομαρχιακή για να την στήσει κατά τα  συμφέροντά του που διαμένουν σε άλλα μέρη της Ελλάδας?
Η αλήθεια είναι πως θα ήταν καλό να έρθουν ( εσωτερικός τουρισμός  ) να γνωρίσουν και τις ομορφιές του νησιού μας.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά διαβάζω την απόφαση του να διενεργήσουν εκλογές για συνέδρους με μία κάλπη που θα στηθεί στο Αργοστόλι!!!
Θα θυμίσω στον κ. Μπατιστάτο ότι εκλογές διενεργούν οι εκάστοτε ΟΜ οργανώσεις των μελών ( σύμφωνα με το καταστατικό  ) και όχι η νομαρχιακή επιτροπή - απόφαση του κ. Μπατιστάτου.
Γιατί διαπράττει αυτή την αντικαταστακή ενέργεια ?
Μήπως για να εκλεγούν αυτοί  που συμφέρει αυτών και τους 87 δοσίλογους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΠΣ?
Συμβουλεύω λοιπόν τον κ. Μπατιστατο να μην προχωρήσει σε κάτι τέτοιο και να ανακαλέσει την απόφαση που έβγαλε άμεσα αν δεν θέλει να γελάσει κάθε πικραμένος και πιστέψτε με, με την κυβέρνηση του Μητσοτάκη οι πικραμένοι είναι πολλοί έτσι για να κάνουμε και λίγο αντιπολίτευση κόντρα στην θέληση του κ. Μπατιστάτου που έλεγε όχι αντιπολίτευση στο κ. Καππάτο για να μην χάσουμε τις Ευρωεκλογές.
Αυτά για σήμερα ας κλείσουμε λοιπόν και πάλι με Μελίνα.
Η ιστορία τελείωσε τα ζώα στα κλουβιά.
Η θάλασσα απέραντη και εγώ πάλι Ρωμιά.

Κιουρτσής Γιώργος

Συντονιστής ΣΑΜΗΣ-ΠΥΛΑΡΟΥ-ΕΡΙΣΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ


Ετικέτες:


 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250