ΟΚΑΠ: Εορτασμός μετά μουσικής της ημέρας για την τρίτη ηλικία

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 08:12

ΟΚΑΠ: Εορτασμός μετά μουσικής της ημέρας για την τρίτη ηλικία

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου εκδηλώσεων «ΣΤΑΤΕΡΙ», γιόρτασαν και φέτος τα μέλη και οι φίλοι των ΚΑΠΗ Αργοστολίου, Λειβαθούς  και ΚΗΦΗ Πυλάρου την Ημέρα, που είναι αφιερωμένη στην  3η Ηλικία. 

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Ανθή Αρβανιτάκη Προϊσταμένη του Τμήματος 3ης Ηλικίας του Ο.Κ.Α.Π., όπου μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο ρόλο, που  έχουν οι «Μεγαλύτεροι Ηλικιακά  Άνθρωποι» στην οικογένεια και στην κοινωνία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προαγωγής υγείας, της πρόληψης και της θεραπείας  ασθενειών στη διάρκεια της ζωής τους. Επίσης, χαιρετισμό απεύθυναν, ο εκπρόσωπος της εκκλησίας Πατέρας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π. κ. Γεώργιος Λασκαράτος,  ο οποίος  ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους , τονίζοντας  ότι ο Ο.Κ.Α.Π. Κεφαλληνίας με τις υπηρεσίες του για την 3η ηλικία προσφέρει καθημερινά φροντίδα και υποστήριξη στα άτομα της 3ης ηλικίας. Οι άνθρωποι αυτής της  ηλικίας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας ,  όχι μόνο για τη συνεχιζόμενη προσφορά τους, αλλά και  για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μια ομάδα πολιτών, που καθίστανται εκ των πραγμάτων όλο και πιο αδύναμοι, έχουμε την υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Στη συνέχεια  ευχήθηκαν για την ημέρα αυτή  ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Διονύσης Κωσταντάτος και η Πρόεδρος του Λ.Ε.Α. κ. Ευρώπη Μοσχονά – Μαραγκάκη. Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία του ΚΑΠΗ Αργοστολίου με μαέστρο τον κ. Γρηγόρη Βαγγελάτο, ενώ χορευτές από το Λύκειο Ελληνίδων εντυπωσίασαν με τους  παραδοσιακούς χορούς, που χόρεψαν. Μέλη των ΚΑΠΗ απήγγειλαν ποιήματα σχετικά για την ημέρα αυτή, και η βραδιά έκλεισε με φαγητό, χορό και τραγούδι . Την μουσική επιμέλεια είχε ο κ. Γεώργιος Παυλάτος και η κ. Μαρία  Παυλάτου.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Αργοστολίου, το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, αλλά  και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Επίσης, ευχαριστούμε την κ. Ελευθερία Τζάκη μέλος του ΚΑΠΗ Αργοστολίου, όπου εις μνήμη της μητέρας της, πρόσφερε στο ΚΑΠΗ Αργοστολίου ένα ηχητικό σύστημα, ενώ η κ. Μαρία Παυλάτου   πρόσφερε τρία αρώματα όπου κληρώθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης.   

Η ευχή μας για τους «Μεγαλύτερους Ηλικιακά Ανθρώπους», είναι Χρόνια Πολλά, μα πάνω απ΄ όλα Χρόνια Καλά!

                                                                                                  Ο Πρόεδρος

                                                                                         Γεώργιος Λασκαράτος                   

25

6 μεγάλη7 μεγάλη12212223242633                                                      


Ετικέτες:


 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250