Ενα μεγάλο "Ευχαριστώ" στο Νοσοκομείο Αργοστολίου - "Είναι ένας θησαυρός..."

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 22:42

Ενα μεγάλο "Ευχαριστώ" στο Νοσοκομείο Αργοστολίου - "Είναι ένας θησαυρός..."

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου!

Στις 22/9 είχα ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Νοσοκομείο μας στο οποίο υπηρέτησα σαν φαρμακοποιός για 25 χρονια!Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά!

Στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε υπηρεσία εκείνο το απόγευμα γιατί άμεση ανταπόκριση και την φροντίδα τους ώστε να μεταφερθώ όσο πιο ανώδυνα γινόταν!

Στο προσωπικό του ΤΕΠ για την ευγένεια, την καλοσύνη και την άψογη αντιμετώπιση 

Στον υπέροχο και Άριστο ορθοπεδικο Γιώργο Κασσιανό που από την πρώτη στιγμή με ανέλαβε και φρόντισε να με χειρουργησει με την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο μαζί με τον επίσης άξιο συνάδελφο του κο Βαγγέλη Μπρουσκο. 

Την υπέροχη, γλυκύτατη και χαμογελαστή αναισθησιολογο κα Μελίνα Γρηγοράτου, πιυ να το φανταζόταν πως θα με συναντούσε στο Νοσοκομείο όταν μιλούσαμε στην παραλία λίγο πριν το ατύχημα μου!

Την Μαρίνα Τυπάλδου, προϊσταμένη του χειρουργείου και όλο το προσωπικό για την αγάπη τους 

Την προϊσταμένη της χειρουργικής/ορθοπεδικης κλινικής κα Μαρία Μπαλαμπανη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, την Αιμιλία, την Κατερίνα, την Αργυρω, την Ματουλα, την Σοφία, τον Δημήτρη, τον Διονύση ,τον Κώστα,την αγαπημένη μου Σουλα Συνοδινού, την Ελένη και όσους δεν συγκράτησα τα ονόματα τους. Με κάνατε να νιώθω πως είμαι σπίτι μου, με την ευγένεια, την καλοσύνη, το γέλιο σας τα αστεία σας ,την απεριόριστη φροντίδα σας? Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μέσα από την καρδιά μου!

Την πολυαγαπημένη μου φίλη και εξαιρετική φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Πεφάνη που ξέρει πολύ καλά πως να σε κινητοποιεί άμεσα τόσο με την αγάπη της όσο και με το "δεν υπάρχει Δεν μπορώ "

Το πλήρωμα του ασθενοφορου μεταφοράς ασθενών κο Σπανό Δημήτρη και Ειρήνη Καλογηράτου για την άψογη και ανώδυνη μεταφορά στο σπίτι μετά το εξιτήριο, σπίτι με 25 σκαλιά!

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Μαρτίνη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για μένα και όλους τους ασθενείς!

Το Νοσοκομείο μας είναι ένας θησαυρός προσωπικού από τον πρώτο γιατρό ως την τελευταία καθαρίστρια, να το αγαπάτε και να το φροντίζετε!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Αφροδίτη Κρεμμύδα 

Θόδωρος Εξαρχοπουλος




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250