Ευχαριστήριο της ΕΠΣΚΙ για την άρτια διοργάνωση του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 09:12

Ευχαριστήριο της ΕΠΣΚΙ για την άρτια διοργάνωση του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Πραγματοποιήθηκε χθες σε εορταστικό και αδελφικό κλίμα στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ο Διεθνής Φιλικός Αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Μικτής ΕΠΣΚΙ και των Παλαιμάχων του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.

Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Αργοστολίου, της Κεφαλληνιακής Εταιρείας Ελληνοσερβικής Φιλίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας Ιθάκης.

Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα των Παλαιμάχων του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 1-0. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις δυο ομάδες που με την συμμετοχή τους στην όμορφη αυτή εκδήλωση προήγαγαν το ευ αγωνίζεσθαι και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.  Αρχικά τους παλαίμαχους των δυο ομάδων που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στον αγώνα, το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα και έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα, τους εκπροσώπους των Αρχών, τους εκπροσώπους λοιπών συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, την κ. Ευαγγελία Σαμόλη για την άρτια παρουσίαση του αγώνα, τους διαιτητές του αγώνος κ.κ. Μαζαράκη Γεράσιμο, Κομητόπουλο Παναγή και Μενεγάτο Ελευθέριο και φυσικά τα ΜΜΕ για την πλήρη κάλυψη του αγώνα και το πλούσιο ειδησεογραφικό και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσαν. Επίσης, την Kefalonia Health Care για την πλήρη ιατρική κάλυψη του αγώνος με ιατρό και ασθενοφόρο.

Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλονται στη Σχολή Χορού “Art & Style” της Όλγας Γαλιατσάτου για το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν οι χορεύτριες – μαζορέτες της και στους  μουσικούς κ.κ. Σκλαβουνάκη Ζήσιμο, Χαρίτο Θεόφιλο και Μπουρλή Σπύρο, οι οποίοι όλοι συνέβαλλαν στη δημιουργία εορταστικού και χαρούμενου κλίματος στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Ενωσιακούς Προπονητές μας κ.κ. Δημήτριο Ζησιμάτο και Αναστάσιο Παπαθεοδωρόπουλο, οι οποίοι επιμελήθηκαν την συγκρότηση της Μικτής Ομάδος Παλαιμάχων της Ένωσής μας και όλα τα σωματεία της Δύναμής μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα.

Ευχόμαστε σύντομα να έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε σε παρόμοιες εκδηλώσεις που προάγουν όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό.

Για την ΕΠΣΚΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250