Στο Ληξούρι ο Υφυπουργός Πολιτκής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 22:34

Στο Ληξούρι ο Υφυπουργός Πολιτκής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος

Στο Ληξούρι, βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στην Κεφαλονιά.

Ο Υφυπουργός, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη και άλλους τοπικούς φορείς , όπως ο Βουλευτής κ. Παναγής Καππάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής πραγματοποίησε αυτοψία σε υπό εκτέλεση εργά , ενώ ακολούθησε και αναλυτική παρουσίαση της επισκευής των κτιρίων των εργατικών κατοικιών, από τις Κτιριακες Υποδομές ΑΕ.

Όσα ανέφερε ο Δήμος Ληξουρίου για το θέμα: 

Την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Ληξούρι πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Υφυπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Συνοδεύοταν από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΑΕΦΚ και μηχανικούς των ΚΤΥΠ ΑΕ από τους οποίους παρουσιάστηκε η μελέτη αποκατάστασης των επισκευάσιμων Εργατικών στους ιδιοκτήτες.

Παράλληλα με τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, τους Αντιδημάρχους κ. Βολτέρα, Γάλεμπ Ντιουάνι και Αντωνάτο Έκτορα, τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παπαναστασάτου, τον περιφερειακό σύμβουλο Νεκτάριο Αραβαντινό και φυσικά τον Βουλευτή του Νομού Παναγή Καππάτο, επισκέφτηκε και ενημερώθηκε πλήρως για τα έργα αποκατάστασης σε Δημαρχείο, Δημοτικό Θέατρο, για την κατασκευή τοιχίου στο Κοιμητήριο Ληξουρίου και τις Εργατικές Κατοικίες όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με κατοίκους.

Οι μηχανικοί των ΚΤΥΠ ΑΕ στη συνέχεια μαζί με τη διευθύντρια της ΔΑΕΦΚ κυρία Κλεάνθη παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΒΕΣ , τα σχέδια και το πρόγραμμα επισκευής των κτιρίων των Εργατικών κατοικιών.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι σε τρεις μήνες θα ξαναεπισκεφτεί το Ληξούρι αφενός για να δούμε την πορεία εξέλιξης της δημοπράτησης των επισκευάσιμων αλλά να παρουσιαστεί η όποια πρόοδος για την ανακατασκευή των κατεδαφισμένων κατοικιών.

Ο υπουργός άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις καθώς ήταν ειλικρινής και δεσμεύτηκε να παρακολουθήσει προσωπικά την εξέλιξη της διαδικασίας ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Δήμαρχος ζήτησε από τον υπουργό την υποστήριξη του για τη χρηματοδότηση νέων έργων αποκατάστασης που έχει ανάγκη ο Δήμος όπως τη συνέχεια του τοιχίου στο νεκροταφείο, την αποπεράτωση του Δημαρχείου και έργα οδοποιίας.

Συντονισμένες και σοβαρές κινήσεις, με ενότητα και συνεργασία για την επίτευξη των στόχων μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "YN ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ A.E ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ETPATHTIKOY ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & EPTON ΣΔΙΤ α KPATIKH APON ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ & ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ TENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ 8 ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ "ΛΗΞΟΥΡΙ 1" ΘΕΣΗ: ΑΜΜΟΥΣΑ, ΛΗΞΟΥΡΙ, A.E. ΠΑΛΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024 ΔΗΜΟΣΛΗΕΟΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣ AHEOYPIOY Municipality DIL Lixouri"

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που μελετούν και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

 


Ετικέτες:


 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250