Στην Κεφαλονιά θα ταφεί ο Διονύσης Πρώιος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 11:49

Στην Κεφαλονιά θα ταφεί ο Διονύσης Πρώιος

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Masterchef, Διονύση Πρώιου έγιναν γνωστές μέσα από την ανάρτηση στο Facebook της καλής του φίλης, Δομινίκης Κεφαλοπούλου.

Διονύσης Πρώιος: Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια του γιου του – Είχε σκοτωθεί και εκείνος σε τροχαίο

Ο 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του και μάλιστα με την ίδια μοτοσικλέτα είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια ο γιος του, Μιχάλης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της φίλης του Διονύση Πρώιου, η κηδεία θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και εκεί όπου κηδεύτηκε ο γιος του, στην Κεφαλονιά. Μάλιστα, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του 58χρονου.

Τέλος, όπως αναγράφεται στην ανάρτηση, η οικογένεια του πρώην παίκτη Masterchef κάνει έκκληση να μην διαρρέουν αναληθείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.
Η επιθυμία της οικογένειας

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη στην Κεφαλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας – Μην γράφετε ό,τι θέλετε για τις συνθήκες κλπ», έγραψε η Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

Η Κηδεία του θα γίνει στην Αθήνα και η ταφή του στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλονιά και συγκεκριμενα στο κοιμητήριο των Κουρουκλάτων. 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 09 23 10.09.44 πμ




00 inkefalonia general ad 300X250