4 συλλήψεις για κατοχή όπλων και ναρκωτικών ουσιών στα νησιά του Ιονίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 14:01

4 συλλήψεις για κατοχή όπλων και ναρκωτικών ουσιών στα νησιά του Ιονίου

4 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα στη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Λευκάδας και Κέρκυρας, -4- άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο Λαγανά Ζακύνθου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (10.10.2024), δύο ημεδαπούς ηλικίας 29 και 37 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, αντίστοιχα.

Στη Λευκάδα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν και συνέλαβαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (10.10.2024), 22χρονο ημεδαπό, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στην πόλη της Κέρκυρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, προχώρησαν στη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.