Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: Έρχεται η 40η Χορωδιακή Συνάντηση σε Αργοστόλι και Ληξούρι

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 18:45

Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: Έρχεται η 40η Χορωδιακή Συνάντηση σε Αργοστόλι και Ληξούρι

Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου 

Φέτος η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια διοργανώνει την Επετειακή 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , στις 27 , 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024 , που είναι μια Συνδιοργάνωση της Περ. Εν. Κεφ/νιάς , του Δήμου Αργοστολίου και του Δήμου Ληξουρίου , στο Αργοστόλι και το Ληξούρι .

Η φετινή ΧΣΚ. είναι αφιερωμένη στην ιστορία της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ και την προσφορά της στον μουσικό πολιτισμό παγκόσμια , αλλά και την κοινωνική της προσφορά στα μέλη τους και όχι μόνο .

Σε αυτή την δύναμη της χορωδιακής μουσικής που παράγεται από τις χορωδίες μας αφιερώνουμε την 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ .

Στην Χορωδιακή μας Συνάντηση καλωσορίζουμε τις χορωδίες από όλες της περιοχές της χώρας μας , από Έδεσσα, Θεσσαλονίκη , Σκύδρα και Ευρωπό , Νάουσα , Αταλάντη , Λαμία, Αθήνα , Αίγιο , Ζάκυνθο, και είμαστε σίγουροι ότι η συμμετοχή τους θα στολίσει την Χορωδιακή μας Συνάντηση . Ιδιαίτερα καλωσορίζουμε με χαρά τους φίλους χορωδούς του ‘ΑΡΗ’ , Λεμεσού , γιατί έχουμε άλλη μια ευκαιρία να τραγουδήσουμε μαζί, αυτή την φορά στο δικό μας νησί .

Ζητάμε την κατανόηση των φίλων από τις χορωδίες , που δεν μπορέσαμε να δεχτούμε τις συμμετοχές τους , λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε , και ελπίζουμε να τους δεχτούμε την επόμενη ΧΣΚ.

Η τρίτη μέρα της Συνάντησης , η Κυριακή 29 / 9 / 24 , είναι αφιερωμένη στην Κύπρο , με την συμπλήρωση 50 χρόνων από τις τραγικές και θλιβερές ημέρες της εισβολής και κατοχής της από τα Τουρκικά στρατεύματα . Τιμή στην μνήμη όλων όσων αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την ελευθερία και επανένωση του νησιού .

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν σε αυτή την όμορφη και δύσκολη προσπάθεια και θα προσπαθούμε πάντα να κρατάμε ζωντανή την χορωδιακή μουσική παράδοση της Κεφαλονιάς .

Οι συναυλίες θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ( και τις 3 μέρες ) και στο Ληξούρι , το Σάββατο 28/9 ( ταυτόχρονα με το Αργοστόλι ) στον υπαίθριο χώρο του ΑΤΕΙ., με ώρα έναρξης στις 8 μμ.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη για το κοινό .




16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250