Εντυπωσιακά Εγκαίνια της Έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 13:03

Εντυπωσιακά Εγκαίνια της Έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου στη Θεσσαλονίκη

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο "Ζωγραφικές Οπτικές Συνάφειες" στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χρώμα και φως πλημμύρισε ό μεγάλος εκθεσιακός χώρος του Βαφοπουλειου από τις ζωγραφικές συνθέσεις του καταξιωμένου διεθνώς εικαστικού.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστησαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιδήμαρχοι της Θεσσαλονίκης, πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, εκπρόσωποι του Συλλόγου τωνκαλλιτεχνών, Μέλη Λεσχών Lions καθώς και μέλη επιστημονικών, κοινωνικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.

Για τον καλλιτέχνη και το έργο του μίλησε στα εγκαίνια τιμητικά η κα. Ασημίνα Φιλιοπούλου, Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και επιμελητές της έκθεσης του. Αναφέρθηκε με συγκίνηση στις σημαντικές εκθεσιακές παρουσιάσεις έργων του στην Θεσσαλονίκη από το 1997, ατομική έκθεση στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Δήμου Θεσσαλονίκης. / 2010, ατομική έκθεση στο Μνημείο "Λουτρά Παράδεισος-Bey Hamam. / 2013, ατομική έκθεση στο Βαφοπούλειο Ιδρυμα καθώς και σε πολλές ομαδικές εκθέσεις σε μουσεία και γκαλερί, μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκε επίσης στους δεσμούς του με κορυφαίους λογοτέχνες και καλλιτέχνες της πόλης που τον δίδαξαν και τον ενέπνευσαν.

Η έκθεση "Ζωγραφικές Οπτικές Συνάφειες" θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Ξεναγήσεις καθημερινά στι 19:30

Διεύθυνση: Γ. Βαφοπούλου 3-5, Θεσσαλονίκη.

Σαββατοκύριακα κλειστά.

Επικοινωνία: 2313318700

και Κ.Ε. 6944621286

ddfdfΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΓΚΑΙΝΙΑ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΕΦΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣΚ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΦΙΣΑ 1ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΙΝΑ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΟΜΙΛΙΑΚώστας Ευαγγελάτος Έλλη Βουζογλάνη προισταμένη του ΒαφοπούλειουjpgΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣjpgΣτα εγκαίνια Κ




16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250