Μην αφήνετε τα καταλύματά σας κενά. Η αγορά αλλάζει.


Μην αφήνετε τα καταλύματά σας κενά. Η αγορά αλλάζει.

Οι κρατήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο του 2024 έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά!

Φέτος, είναι πολύ πιθανό, να είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά όπου οι κερδισμένοι με τις περισσότερες κρατήσεις θα είναι οι καλά γνωρίζοντες!

Η εταιρεία Kefalonia Hidden Gems , του Γερασιμου Τσιμάρα έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, διαχειριζοντας αποκλειστικα 63 καταλύματα ξεκινόντας απο το Φισκάρδο μεχρι τον Πόρο, αναλαμβάνει την διαχείριση του καταλύματος σας καλύπτοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια κάθε ανάγκη.

Από την δωρεάν άρτια φωτογράφιση και την ανάρτηση στις πλατφόρμες ενοικίασης, έως το συντονισμό της καθαριότητας , των αφίξεων και κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει!

Στόχος η επίτευξη της μέγιστης δυνατής πληρότητας , αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία κρατήσεων.

Έχοντας πάνω από 500 κριτικές 5 αστέρων , η Kefalonia Hidden Gems, διαχειρίζεται με επιτυχία βίλες, ξενοδοχεία, αυτόνομα καταλύματα ή ακόμη και ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς.

Βασικός άξονας γύρω από την λειτουργία της εταιρείας μας είναι η πίστη ότι η τουριστική περίοδος πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας , φθάνοντας ακόμη και τους επτά μήνες, και όχι μόλις τρεις, όπως πολλοί λανθασμένα θεωρούν.

Επωφεληθείτε από τη χρήση ανταγωνιστικού πακέτου διαχείρισης της ιδιοκτησίας σας , αυξάνοντας αισθητά τα ετήσια έσοδά σας.

Μην αφήνετε κενά τα καταλύματα σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διαχείριση του καταλύματος σας.

Τηλέφωνο (Viber και Whatsaap): 6971677043

Βρείτε μας: Ελευθερίου Βενιζέλου 55-57, Αργοστόλι

Δείτε:

Το προφίλ μας, με βράβευση σούπερ οικοδεσπότη, με όλα τα καταλύματα στην Airbnb: https://www.airbnb.com/users/show/371891440

Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100080224970331

Βρείτε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/kefalonia_hidden_gems/