Το βιολογικό αγρόκτημα «Εν Κεφαλληνία» συμμετείχε στο «Ελληνικό Πρωινό» στη FOOD EXPO 2019
Σήμερα ολοκληρώνεται η μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών, food expo στο Metropolitan expo, στην Αθήνα.
Η πρωινή επίσκεψη του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος , κου Αλεξ. Βασιλικού και ο φιλικός χαιρετισμός του προς όλους τους παραγωγούς προσωπικά, ενίσχυσε την ατμόσφαιρα φιλοξενίας που ήταν ήδη αισθητή από την υπεύθυνη του προγράμματος κα Σίσσυ Αγγελοπούλου και τους συνεργάτες της.
Έλληνες παραγωγοί από την Δράμα, την Νάξο, την Κάλυμνο, την Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη, την Ζάκυνθο, την Λέσβο και την Κεφαλονιά, συμμετείχαν και προώθησαν τα προϊόντα τους.
Επιδίωξη όλων, η σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τις ξενοδοχειακό κλάδο και τις τουριστικές υπηρεσίες .
Ο σεφ, Στράτος Ιωσηφέλλης δημιούργησε με τις βιολογικές και χειροποίητες μαρμελάδες του παραγωγού Μιχαήλ Κούτσικου, γλυκά εδέσματα για το κοινό.
Μαρμελάδα Πορτοκάλι και Λεμόνι σε απολαυστικό τσιζκέικ και Μαρμελάδα Σύκο και Μανταρίνι σε νόστιμες τυροκροκέτες.
Το βιολογικό αγρόκτημα «Εν Κεφαλληνία» με τα προϊόντα του, ήταν η μοναδική συμμετοχή απ' το νησί μας στο «Ελληνικό Πρωινό».