“Βόμβα” στο Δήμο Σάμης - Πρόστιμο στην παραλία του Μύρτου 1,5 εκ. ευρώ από την Κτηματική Υπηρεσία Κεφαλονιάς - Πρόστιμο και σφράγιση από την ΑΑΔΕ των υπηρεσιών της παραλίας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 21:50

“Βόμβα” στο Δήμο Σάμης - Πρόστιμο στην παραλία του Μύρτου 1,5 εκ. ευρώ από την Κτηματική Υπηρεσία Κεφαλονιάς - Πρόστιμο και σφράγιση από την ΑΑΔΕ των υπηρεσιών της παραλίας

Αίτημα για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο απο την παράταξη του Γιωργου Καβαλλιεράτου 

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης

 Αίτηση

 Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στην παραλία του Μύρτου θα περιμέναμε από την δημοτική αρχή να πάρει την πρωτοβουλία της σύγκλισης του δημοτικού συμβούλιου για  να ενημερωθεί το κυρίαρχο όργανο, και να πάρει τις απαιτούμενες αποφάσεις για την προάσπιση των συμφερόντων  του δήμου μας.

Δώσαμε στην δημοτική αρχή τα χρονικά περιθώρια να κινηθεί και να πάρει τις απαραίτητες  πρωτοβουλίες δείχνοντας  τα αντανακλαστικά που πρέπει να έχει μια δημοτική αρχή που σέβεται τον εαυτό της και τους συνδημότες της. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η επιλογή ήταν οι χειρισμοί των υποθέσεων να γίνουν εν κρυπτώ χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας που βρίσκεται σε αναβρασμό.  

Για τους λόγους  αυτούς αιτούμαστε την έκτακτη σύγκληση του  Δημοτικού  μας Συμβουλίου  με την παρουσία των αρμόδιων και εμπλεκόμενων  υπαλλήλων,  με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ενημέρωση για τα δυο σοβαρά θέματα που προέκυψαν στην παραλία του Μύρτου: α) Επιβολή προστίμου 1.565.672,00€   από την Κτηματική Υπηρεσία Κεφαλληνίας και β) Πρόστιμο και σφράγιση από την ΑΑΔΕ των υπηρεσιών (καντίνα- ξαπλώστρες) για την μη έκδοση τουλάχιστον 144 αποδείξεων παροχής υπηρεσιών για ενοικίαση ομπρελών.

Σάμη  5/9/2024

Οι Δημοτικού  Σύμβουλοι της παράταξης των ΄ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ΄

ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΠΑΘΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΧΑΛΙΚΙΑΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΠΟΔΑΡΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ




00 inkefalonia general ad 300X250