Λαχταριστά Ινδοκάρυδα από την Σία Λαδά
Δείτε την συνταγή
Υλικά :
4 αυγά
200 γραμμ. ζάχαρη
50 γραμμ. Βούτυρο λειωμένο
2 βανίλιες, 1 κ.σ κονιάκ
2 κ.σ αλεύρι κόκκινη φαρίνα , 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
250 γραμμ. Ινδική καρύδα
Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλή τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε το λειωμένο βούτυρο, τις βανίλιες το κονιάκ, το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπέικιν πάουντερ, και τέλος την ινδική καρύδα. Ανακατεύουμε καλά όλα μας τα υλικά , παίρνουμε μικρή ποσότητα από την ζυμη μας και σχηματίζουμε μικρές μπάλες πατώντας ελαφρώς στο κέντρο και τοποθετούμε μισό κερασάκι, μπορούμε να φτιάξουμε τις καρύδες μας και μεκορνέ δίδοντας τους ομορφο σχημα.
Ψήνουμε τα ινδοκάρυδα σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια τους, δεν θέλουν πολύ ψήσιμο πρέπει να είναι αφράτα. Ένα πεντανόστιμο κέρασμα για όλες τις ώρες!
Καλή απόλαυση!