FRESH - InKefalonia

Ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα και καλό Τσίκνισμα από την Σία Λαδά

Ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα και καλό Τσίκνισμα από την Σία Λαδά

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 08:05
Υλικά :λουκάνικα, πανσέτες, κοτόπουλο, σουβλάκιαΓια το μαρινάρισμα :λάδι, ρίγανη, αλατάκι, πιπέριλίγη μουστάρδα, 4 σκελίδες σκόρδο1 κρεμμύδι σε ροδέλεςΕκτέλεση :Μαρινάρουμε για μία ώρα τα κρεατικά μας στο ψυγείο, ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας με τα κρέατα, το λάδι, την ρίγανη, το αλατάκι, το πιπέρι, την μουστάρδα, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ανάβουμε τα κάρβουνα, πρέπει να έχει κάψει καλά η φωτιά, αφού έχουμε βεβαιωθεί ότι έχει κάψει καλά η σχάρα, τότε τοποθετούμε πάνω στη σχάρα τα κρεατικά μας και ψήνουμε. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με πατατούλες τηγανιτές, πουρέ, λαχανικά και ρύζι.Καλή απόλαυση !

Γιατί Τσικνοπέμπτη και όχι …Τσικνοπαρασκευή; Οι ρίζες και οι γεύσεις ενός παλιού εθίμου

Γιατί Τσικνοπέμπτη και όχι …Τσικνοπαρασκευή; Οι ρίζες και οι γεύσεις ενός παλιού εθίμου

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 09:18
 Γιατί τσικνίζουμε, και μάλιστα τη συγκεκριμένη μέρα; Πού βρίσκονται οι ρίζες του εθίμου, ποια κρεατικά και γλυκά προτιμάει η παράδοση την Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη;

Layering… υιοθέτησε τη νέα τάση στο κόσμημα

Layering… υιοθέτησε τη νέα τάση στο κόσμημα

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 08:17

Σελίδα 228 από 1276

336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250