FRESH - InKefalonia
6+1 βήματα για να εφαρμόσεις τα προϊόντα μακιγιάζ με τη σωστή σειρά
Σε έπεισε η κολλητή σου και κάνατε έφοδο στα μαγαζιά καλλυντικών και τώρα έχεις βρεθεί με ένα σωρό πράγματα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Been there, done that φίλη.
Τέσσερις χρήσεις του σκόρδου εκτός από το φαγητό
Το σκόρδο είναι απαραίτητο συστατικό μαγειρικής σε πολλά φαγητά καθώς δίνει μια ιδιαίτερη γεύση.
Fish and chips, εγγλέζικη λιχουδιά
Είναι το διασημότερο βρετανικό πιάτο και έχει ξεπεράσει τα σύνορα του νησιού.
Γιατί παγώνει η μύτη μας; O λόγος είναι απίστευτος και σημαντικός
Διανύουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα και σίγουρα οι περισσότεροι φοράμε πολλά ρούχα και περιμένουμε υπομονετικά να ζεστάνει ο καιρός.
Η αλλαγή στα stories του Instagram που ενθουσίασε τους χρήστες [βίντεο]
Ολο αλλαγές είναι τον τελευταίο καιρό το Instagram, ενθουσιάζοντας συνεχώς τους χρήστες τους.
Αν ο σύντροφός σου κάνει αυτά τα μικρά πράγματα στο σεξ, τότε σε αγαπάει πραγματικά
Κάποιοι λένε ότι άλλο αγάπη και άλλο σεξ. Και συμφωνούμε απόλυτα.
Πετάμε πάνω από την Μελίσσάνη και τον Καραβόμυλο !
Πετάμε πάνω από την Λίμνη της Μελίσσάνης και την Λίμνη του Καραβομυλου
11 τροφές που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να καταψύξετε
Όλοι ξέρουμε ότι η κατάψυξη αποτελεί τον ιδανικό τρόπο αποθήκευσης κρέατος, ψητού ή ωμού, ψαριών, αλλά και μυρωδικών.
Πάπρικα: Το μπαχαρικό που απογειώνει τη γεύση και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
Κανένα πιάτο δεν είναι βαρετό στη γεύση, αν προστεθεί σε αυτό το σωστό- εκλεκτό- καρύκευμα.
Βιταμίνη Β3: H βιταμίνη της… ψυχής
Αν πάσχετε από αϋπνίες ή κατάθλιψη και γενικότερα από ψυχική κόπωση, φροντίστε να καταναλώνετε τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη Β3.
Το Ritz στο Παρίσι πουλάει σε δημοπρασία 3.500 παλιά έπιπλα [εικόνες]
Το παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού αποφάσισε να πουλήσει περισσότερα από 3.500 έπιπλα και «έργα τέχνης» τα οποία δεν μπορεί πλέον να φιλοξενήσει, μετά την ανακαίνισή του.
Ένας Κεφαλονίτης στους ερευνητές κατασκευής συσκευής για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο
Ο συμπατριώτης μας Διδάκτωρ Βιοχημικός Γιώργος Βαρθολομάτος, ξεκίνησε την έρευνα πριν από 10 χρόνια και είναι υπεύθυνος της μονάδας Μοριακής Βιολογίας του Αιματολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.