Πρόταση για αποτύπωση της κατάστασης των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς από το Σπαθή - Τι ανέφερε στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:23

Πρόταση για αποτύπωση της κατάστασης των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς από το Σπαθή - Τι ανέφερε στον COSMOS 96,5

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την πρόταση που θα καταθέσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, αναφορικά με την καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης των επιχειρήσεων στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα.

«Είμαι σε σκέψη και θα το φέρω στο ΔΣ, να αναθέσουμε σε μια εταιρεία ή σε κάποιο Πανεπιστήμιο να μας κάνει μια μελέτη αποτύπωσης της υπάρχουσας κατάστασης στην Κεφαλονιά για πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα, για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να γίνουν προτάσεις για μελλοντική ανάπτυξη. Πρέπει να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το νησί και να δούμε και τις προοπτικές ανάπτυξης που θα υπάρχουν ώστε αυτή να είναι πιο γρήγορη».

Βραβεία επιχειρηματικότητας

«Προγραμματίζουμε να κάνουμε και μια εκδήλωση, μαζί με την κοπή της πίτας, όπου θα θεσπίσουμε φέτος βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Το Επιμελητήριο γίνεται ανταποδοτικό προς τα μέλη του, στον βαθμό που μπορεί. Για να δουν και οι επαγγελματίες ότι υπάρχει ένας χώρος που μπορούν να εμπιστευτούν. Αυτή τη στιγμή, τα Επιμελητήρια όλης της Ελλάδας, είναι η μόνη φωνή που ακούγεται προς την Κυβέρνηση και θα πρέπει από την στιγμή που οι επιχειρηματίες και οι έμποροι πληρώνουν, να είναι και αυτό ανταποδοτικό, απέναντί τους».




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250