Στ. Κοντονής για οπαδική βία: «Σύνδεσμοι οπαδών λειτουργούν ως φυτώρια εγκληματικών οργανώσεων»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 09:26

Στ. Κοντονής για οπαδική βία: «Σύνδεσμοι οπαδών λειτουργούν ως φυτώρια εγκληματικών οργανώσεων»

 Ο π. Υφυπουργός Αθλητισμού και π. Υπουργός Δικαιοσύνης (και π. Βουλευτής Ζακύνθου), Σταύρος Κοντονής φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού, ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL, με αφορμή τη δολοφονία του νεαρού Άλκη στη Θεσσαλονίκη από χούλιγκαν.

Ο κ. Κοντονής, επέρριψε ευθύνες στους μετέπειτα υπουργούς αθλητισμού οι οποίοι δεν εφάρμοσαν τα όσα είχε ο ίδιος ξεκινήσει, με στόχο να καταπολεμηθεί η βία, μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ακόμη επικριτικός ήταν προς τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ οι οποίοι όπως είπε, έχουν τεράστιες ευθύνες και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ελάχιστες ΠΑΕ συμφώνησαν με το δικό του τότε νομοσχέδιο κατά της βίας, αναφέροντας μάλιστα: «υπήρχαν κινητοποιήσεις οπαδών από ΠΑΕ εις βάρος μου και βρέθηκα αντιμέτωπος με αντιδράσεις οπαδών».

Χαρακτήρισε δε κάποιους συνδέσμους οπαδών «Φυτώρια εγκληματικών οργανώσεων και ενεργειών», ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν οι κυβερνήσεις και στις ρήξεις που έχουν καθήκον να έρθουν, ώστε να λυθεί κάποια στιγμή το πρόβλημα της οπαδικής βίας.

Ακόμη μίλησε για την κάρτα φιλάθλου, το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά και τη διάλυση των συνδέσμων και τη δημιουργία Λεσχών που θα λειτουργούσαν με ευθύνη των ΠΑΕ, σύμφωνα με το δικό του σχέδιο που έμεινε στα συρτάρια.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοντονή:

Πηγή: imerazante.gr 

{https://www.youtube.com/watch?v=g2MTiGKOvnA}




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250