Π. Καππάτος: "Με χαρά παραβρέθηκα στην εκδήλωση της ΕΚO Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας με θέμα τη μετάβαση της ναυτιλιακής βιομηχανίας στη ψηφιακή εποχή"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 22:31

Π. Καππάτος: "Με χαρά παραβρέθηκα στην εκδήλωση της ΕΚO Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας με θέμα τη μετάβαση της ναυτιλιακής βιομηχανίας στη ψηφιακή εποχή"

 Με χαρά παραβρέθηκα στην χθεσινή εκδήλωση της ΕΚO Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας με θέμα τη μετάβαση της ναυτιλιακής βιομηχανίας στη ψηφιακή εποχή.

Με τη συμμετοχή του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης - Giannis Plakiotakis, του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Kyriakos Pierrakakis , του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Kostas Katsafados, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου κ. Manolis Koutoulakis και κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου, συναδέλφων μου Βουλευτών αλλά και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου έλαβε χώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα και γόνιμη συζήτηση.

Στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη γνωρίζουμε καλά τόσο τη σημασία όσο και τη συμβολή της Ελληνικής Ναυτιλίας στη πατρίδα μας αλλά και τον Κόσμο.

Η υιοθέτηση των εργαλείων που η ψηφιακή διακυβέρνηση μας παρέχει είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική μας οικονομία επιβεβαιώνοντας τη θέση της πατρίδας μας στον παγκόσμιο χάρτη της Ναυτιλίας. Η ψηφιοποίηση, άλλωστε, της ναυτιλίας όπως την σχεδιάζουμε αναμένεται να προσελκύσει περισσότερα πλοία στην ελληνική σημαία.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο -με καταγωγή από τη Κεφαλονιά- κ. Λευτέρη Παπαναστασίου και τα μέλη της ΕΚΟ Ναυτιλίας της ΝΔ για τη πρόσκληση και την εν γένει δραστηριότητά τους.

 




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250