Ο Παναγής Καππάτος στην εκδήλωση της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 14:53

Ο Παναγής Καππάτος στην εκδήλωση της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Χθες η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για την παρουσίαση επετειακού γραμματοσήμου και τη βράβευση του διαγωνισμού του επετειακού λογότυπου για τα 100 χρόνια του σωματείου.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Βούλτεψη και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Κράτσα.

Η Αδελφότητα είναι ένας φάρος για χιλιάδες Κεφαλλήνες και Ιθακήσιους της Αττικής καθώς αποτελεί βασικό σύνδεσμό τους με τα νησιά μας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας και ο νέος

Πρόεδρος κ. Παύλος Σκλαβούνος, κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και μεγάλες προσπάθειες για την δραστηριοποίηση των μουσικών, χορωδιακών και χορευτικών τμημάτων.

Παράλληλα επεκτείνουν την κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά της Αδελφότητας, όπως με την πρόσφατη δράση ενίσχυσης των συνανθρώπων μας στην Ουκρανία που βιώνουν τις συνέπειες του πολέμου. Αλλά και σε τοπικό επίπεδο δράσεις όπως η διαδικτυακή εκδήλωση για την τηλεϊατρική που είναι ένα μεγάλο θέμα για τους πολίτες στη νησιωτική Ελλάδα.

Τους συγχαίρω για τα 100 χρόνια πορείας, για τις σπουδαίες πρωτοβουλίες και τους ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση.

Στο σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το χαιρετισμό μου στη χθεσινή εκδήλωση: https://bit.ly/3uJDnp5

 

 




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250