Αυτοκίνητο χτύπησε γιατρό έξω από το Νοσοκομείο και δεν σταμάτησε - Τι αναφέρει ο γιατρός Νίκος Μοσχόπουλος για το συμβάν

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 20:08

Αυτοκίνητο χτύπησε γιατρό έξω από το Νοσοκομείο και δεν σταμάτησε - Τι  αναφέρει ο γιατρός Νίκος Μοσχόπουλος για το συμβάν

Ανάρτηση απο τον Νίκο Μοσχόπουλο 

 Αυτό δεν είναι από την Παλαιστίνη, είναι από το Αργοστόλι:

Μετά την προχθεσινή βροχή, αυτοκίνητο χτύπησε συνάδελφό μας, ενώ σχολούσε από τη βάρδια της, έξω από το Νοσοκομείο. Ο οδηγός δεν σταμάτησε. Η συνάδελφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων με τραυματισμό του γόνατος και διάσειση.

Λίγο νωρίτερα η μητέρα μιας φοιτήτριας γλίστρησε και έσπασε το πόδι της σε απότομο κατήφορο, σε περιοχή της πόλης με χαμηλή κυκλοφορία. Η ατυχήσασα δεν είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο. Από το σημείο που κειτόταν στο δρόμο πέρασαν δύο αυτοκίνητα και δεν σταμάτησαν. Αναγκάστηκε να διανύσει πίσω τον ανήφορο μέχρι το σπίτι της με σπασμένο πόδι και να ανέβει τις σκάλες μέχρι το δεύτερο όροφο του σπιτιού της φοιτήτριας. Δύο ιστορίες από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Αργοστολίου, όπου αγανακτισμένοι αθενείς με πονόλαιμο διαμαρτύρονται στον μοναδικό γιατρό, επειδή δόθηκε προτεραιότητα στο έμφραγμα ή στο τροχαίο.

Επίσης από δημοσίευση φίλης: "Στο Βιαρετζο, δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο της Τοσκάνης, μια 65χρονη δολοφόνησε χτυπώντας με το Mercedes SUV της έναν 47χρονο μαγκρεμπινο κλοσαρ που της έκλεψε την τσάντα. Τον χτύπησε μια φορά, τον έριξε κάτω, μετά έβαλε άλλες 3 φορές όπισθεν και μπρος πίσω πέρασε από πάνω του. Στη συνέχεια κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήρε την τσάντα και έφυγε. Το συμβάν έχει καταγραφεί ξεκάθαρα από βιντεοκάμερα.

Θα είχα διάφορα να πω για τον ανθρωποτυπο της δολοφόνου και το επάγγελμά της ωστόσο το ενδιαφέρον μου δεν πέφτει πάνω της αλλά στα αμέτρητα σχόλια που διάβασα κάτω από την είδηση . Η συντριπτική πλειοψηφία, ίσως το 90-95%, στη σελίδα fb της La Repubblica (έχει σημασία αυτό, η Ρεπουμπλικα δεν είναι ακροδεξιά εφημερίδα, κεντροαριστερη ήταν) όχι απλώς στέκεται αλληλέγγυα προς τη δολοφόνο αλλά την εξυμνεί ως ηρωίδα, άλλη γράφει "παράσημο στην κυρία", άλλη "στο επικράτειας πάραυτα", άλλη "ν'αγιασουν τα χέρια της"... "

Καλώς ήλθαμε κι εμείς στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250