Γερουλάνος: ''Ξέρω να φτιάχνω ομάδες με τους καλύτερους''

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 18:29

Γερουλάνος: ''Ξέρω να φτιάχνω ομάδες με τους καλύτερους''

Παύλος Γερουλάνος 

 

 

Για την εμπειρία του από τις ομάδες που έχει δουλέψει και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν, μίλησε σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr και τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος. «Αν μπορώ να πω ότι κάνω κάτι καλά στη ζωή μου, διότι το έχω κάνει επανειλημμένα, αυτό είναι το να φτιάχνω ομάδες» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Έφτιαξα μια ομάδα και σώσαμε την εταιρεία μου από πτώχευση. Φτιάξαμε την ομάδα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματικά συνέβαλε στη μεγάλη νίκη του 2009. Στο Yπουργείο, πάλι, δουλέψαμε με ομάδες  και αφήσαμε ένα θετικό πρόσημο. Οι ομάδες παίζουν τεράστιο ρόλο και για να είναι καλές χρειάζονται ανθρώπους δυνατούς, οι οποίοι θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούν. Θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ανοίξει, για να τραβήξει πίσω αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που έχει ακόμα, οι οποίοι δεν άκουσαν τα κελεύσματα, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της Νέας Δημοκρατίας. Είναι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Τους χρειαζόμαστε όλους μέσα, αν θέλουμε να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη».

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ: 

{https://www.youtube.com/watch?v=0Bd-9f-iTwI}

 

Ο κος Γερουλάνος, προχώρησε και στην ανάρτηση ενός σποτ, από την επίσκεψή του στη Ρόδο όπου και μίλησε με τους κατοίκους του νησιού, για την έλλειψη συντονισμού από το Κεντρικό Κράτος, που δημιουργεί πολλά προβλήματα στους Ροδίτες.

Στη ανάρτησή του, ο Παύλος Γερουλάνος έγραψε:

«
Ένα σποτ αφιερωμένο στους κατοίκους της Ρόδου, που μας αγκάλιασαν με απίστευτη εμπιστοσύνη!


Ένα μοναδικό νησί που έχει τα πάντα, αλλά το κεντρικό κράτος δεν μπορεί να συντονίσει τίποτα. Και δεν πρόκειται η Ρόδος και κάθε νησί μας να βρει την ισορροπία που χρειάζεται, μεταξύ βιωσιμότητας και ανταγωνιστικότητας, χωρίς τοπικό σχέδιο ανάπτυξης που έχουν πραγματική εξουσία να επεξεργαστούν και να υλοποιήσουν οι φορείς, αυτοδιοικητικοί, επαγγελματικοί, εκπαιδευτικοί κάθε γωνιάς του τόπου μας.

Όσο, όλη η πραγματική εξουσία βρίσκεται στα χέρια του κεντρικού κράτους, στο πρωθυπουργικό και κάποια υπουργικά γραφεία, τίποτα δεν θα αλλάξει. Ούτε βιώσιμη διαχείριση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων θα υπάρξει, ούτε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, ούτε ολοκληρωμένες λύσεις σε ζητήματα υποδομών, ενέργειας, ύδρευσης, αποχέτευσης, μεταφορών και τηλεπικοινωνιών.

Το υπερσυγκεντρωτικό κράτος ερημώνει την ελληνική Περιφέρεια, υπονομεύει τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας.

Καιρός να αλλάξουμε ριζικά παράδειγμα, στο πώς διοικούμε αυτόν τον τόπο και στο πώς παράγουμε και διανέμουμε πλούτο. Καιρός, να γίνει υπόθεση όλων και όχι λίγων.


Καιρός για Αναγέννηση».

 




16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250