"Διαμαρτυρόμαστε για τη διεξαγωγή αγώνων τοπικού πρωταθλήματος την μέρα της εθνικής επετείου"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 08:45

"Διαμαρτυρόμαστε για τη διεξαγωγή αγώνων τοπικού πρωταθλήματος την μέρα της εθνικής επετείου"

Επιστολή γονέων των αθλητών του ΠΑΟ Κεφαλονιάς Κ16.

ΠΡΟΣ

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

ΚΟΙΝ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΣΚΙ

           Ε.Π.Ο.

           ΠΡ.ΣΥΜΒ. Ε.Π.Ο.

Αξιότιμοι κύριοι,

Πήραμε την πρωτοβουλία να εκφράσουμε προς όλους σας τη δυσαρέσκεια μας αναφορικά με τη διεξαγωγή αγώνων τοπικού πρωταθλήματος την μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Κύριοι, όντας Έλληνες πολίτες μιας χώρας με εθνική μνήμη και συνείδηση, νιώθουμε πικρία μα και αγανάκτηση που η ομοσπονδία σας, σε τοπικό επίπεδο , προγραμματίζει αγώνες τη μέρα αυτή αδιαφορώντας για τη σπουδαιότητά της.

Η Επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτώβρη αποτελεί μια μέρα που οι απανταχού Έλληνες την τιμούν με εκδηλώσεις προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσουν στις νέες γενιές την μέγιστη σημασία της. 

Η τοπική μας ομοσπονδία προφανώς ξεχνώντας ή ίσως αδιαφορώντας για τη σπουδαιότητα της ημέρας , επιβάλλει στους νεαρούς αθλητές να παραμελήσουν τη συμμετοχή τους σε δράσεις που αφορούν την αφύπνιση της εθνικής τους συνείδησης, και να σπεύσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αγαπητοί κύριοι, η μέρα αυτή αξίζει να υμνείται από τα παιδιά μας πολύ περισσότερο από την στρογγυλή θεά του ποδοσφαίρου, αφού δίχως τον αγώνα για την Ελευθερία κανένα άθλημα δεν θα είχε αξία.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό καθώς  με πικρία αντιλαμβανόμαστε ότι δεν τα βοηθάτε να υιοθετούν τις πρέπουσες προτεραιότητες που θα πρέπει να διέπουν τη ζωή τους: πατρίδα/ελευθερία, οικογένεια, αθλητισμός.

Ευελπιστούμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα μετακινήσετε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας των παιδιών μας ώστε να μην τεθούν πρωτόγνωρα και παράλογα διλλήματα στους νεαρούς αθλητές.

      Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.  

                                    Με εκτίμηση,

         Οι γονείς των αθλητών του ΠΑΟ Κεφαλονιάς Κ16.




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250