Πρώτη συμμετοχή των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, στον Γευστικό Διαγωνισμό του ανεξάρτητου οργανισμού «Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας»
Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου & βραβευμένο λαβράκι Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς
Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς στον υψηλού κύρους Γευστικό Διαγωνισμό του κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού «Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi (international Taste & Quality institute)» το Μάιο του 2013. Το iTQi απονέμει κάθε χρόνο Βραβεία Ανώτερης Γεύσης, μετά από γευστικές δοκιμές προϊόντων από 120 διάσημους Σεφ και Σομελιέ, σε προϊόντα με αξιοσημείωτη ποιότητα γεύσης.
Το λαβράκι των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς ξεχώρισε στο διαγωνισμό και απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια, που επιβραβεύουν τη μακρά αφοσίωση των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς στην εκτροφή ψαριών υψηλής ποιότητας, αυθεντικής Μεσογειακής γεύσης και φρεσκάδας, χαρακτηρίζοντάς το «ελκυστικό στην όψη, με υπέροχο χρώμα που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις, πλούσιο γευστικό προφίλ, αυθεντική γεύση λαβρακιού που επιδεικνύει φινέτσα και χαρακτήρα, και αναδύει φρέσκα αρώματα ωκεανού».
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας του οργανισμού το 2014, το iTQi ζήτησε τη συμμετοχή της Διευθύνουσας Συμβούλου των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, κ. Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου, στο επετειακό φυλλάδιο του Ινστιτούτου. Η κ. Μπαράζι-Γερουλάνου έχοντας ήδη αποδεχτεί την τιμή αυτής της συμμετοχής, θα συμπεριληφθεί στο φυλλάδιο με φωτογραφία και δήλωσή της σχετικά με το θεσμό των βραβείων (βλ. φωτο)