Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα - «Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να τη σκοτώσει»

Συγκλονισμένη είναι η Κέρκυρα από τη δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός.
Ο πρώην αστυνομικός, που αποστρατεύτηκε προ πολλών ετών από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σκότωσε σήμερα με καραμπίνα τη γυναίκα του.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα, ενώ λίγο πριν είχαν διαπληκτιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην αστυνομικός -περίπου 60 ετών- μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του.
Ο πρώην αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας.
Άνθρωποι από το περιβάλλον του θύματος, υποστήριξαν ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του και μάλιστα εκείνη, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει!
enikos.gr