Έρχεται το Traverso Festival στην Λακήθρα - To πρόγραμμα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 16:12

Έρχεται το Traverso Festival στην Λακήθρα - To πρόγραμμα

Traverso Festival 14-17 Ιουλίου 2022

Στην καρδιά του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα για το 5ο Traverso Festival! Πέμπτη 14, Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου 2022. Καθημερινά από τις 8:00μμ στο άλσος της Καλλιθέας, στη Λακήθρα φυσικά!

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Πέμπτη 14 Ιουλίου

Cine ΚΥΜΑΤΑ

Στο φετινό Traverso Festival προστέθηκε μια επιπλέον ημέρα που είναι αφιερωμένη στον κινηματογράφο και κλείνει με party, η οποία αποτελεί συνδετικό κρίκο με το νέο φεστιβάλ κινηματογράφου ΚΥΜΑΤΑ που θα γίνει στο Αργοστόλι στις 9-11 Σεπτεμβρίου, αλλά και με το γνωστό σε όλους Saristra που έρχεται στις 29-31 Ιουλίου. Το τοπίο της Κεφαλονιάς –όχι το τουριστικό, αλλά το ποικιλόμορφο και ιδιαίτερο τοπίο-, η μοναξιά του χειμώνα και της καραντίνας αλλά και τα χρώματα και οι ελπίδες του καλοκαιριού, καθώς και η νοσταλγική και ανθρώπινη ματιά του τρόπου κινηματογράφησης, είναι η κοινή αισθητική συνισταμένη της βραδιάς.

  • Pinky in the Daylight (2019): ένα σύντομο μουσικό ταξίδι στην Ιθάκη ή όταν οι Tindersticks ανακάλυψαν τα χρώματα του Ιονίου
  • Notes (2021): μια ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Κουτσαλιάρη, διευθυντή φωτογραφίας ταινιών που γυρίστηκαν στην Κεφαλονιά (Όλα για Όλα, Μαγνητικά Πεδία). Η ταινία περιλαμβάνει πολλά πλάνα γυρισμένα στο νησί.
  • Όταν κοιμάσαι ο κόσμος αδειάζει (As you sleep the world empties, 2020): μια ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Κεκάτου. Ο πολυβραβευμένος Κεφαλονίτης σκηνοθέτης γύρισε μέσα στην καραντίνα μια ταινία μικρού μήκους με θέμα –τι άλλο;- μια μυστηριώδη επιδημία που έπληξε την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι απ’ άκρη σ’ άκρη της Γης κοιμούνται και κάνεις δεν ξέρει πότε θα ξυπνήσουν. Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν μολύνθηκαν· ανάμεσά τους και ένα αγόρι που ερωτεύτηκε ένα κορίτσι ακριβώς πριν από το ξέσπασμα της επιδημίας. Με μια παλιά κάμερα, προσπαθεί να αποτυπώσει πόση ομορφιά έχει απομείνει, έτσι ώστε να την δει το κορίτσι όταν ξυπνήσει.
  • Μαγνητικά Πεδία (Magnetic Fields, 2021): μια ταινία του Γιώργου Γούση, γυρισμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η ταινία αγκαλιάστηκε από το κοινό και την κριτική, λαμβάνοντας τον Χρυσό Αλέξανδρο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2021 και πολλά άλλα βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβείο Location Manager στον Κεφαλονίτη σκηνοθέτη Μαρίνο Σκλαβουνάκη, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της επιτροπής «οι ίδιες οι τοποθεσίες μας μίλησαν και έγιναν ένας ακόμη χαρακτήρας της ταινίας». Η Έλενα ταξιδεύει δίχως συγκεκριμένο προορισμό. Στο φέρυ για Κεφαλονιά συναντά τυχαία τον Αντώνη, ο οποίος μεταφέρει ένα μεταλλικό κουτί που θέλει να θάψει στο νησί. Οι δυο τους θα περιπλανηθούν στο χειμωνιάτικο τοπίο του νησιού και μέσα από αυτό το μικρό αλλά συνάμα και τόσο μεγάλο ταξίδι, θα ανακαλύψουν πολύ περισσότερα απ’ όσα ίσως αρχικά έλπιζαν.
  • Party with DJ Kurosawa: ο Γεράσιμος Βαλλάτος, ψυχή του Saristra Festival, θα «μαγειρέψει» indie, rock, pop και new wave ήχους με χορευτική διάθεση.

 

Παρασκευή 15 Ιουλίου

Think globally, act locally

Βραδιά αφιερωμένη σε καλλιτέχνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά, σε μια μουσική «σκυταλοδρομία» μέσα από μια ποικιλία ήχων.

  • Μάκης Πετράτος & Οι Μαύρες Γάτες: ο Μάκης Πετράτος μαζί με τη γατοσυμμορία του, αποτελούμενη από τον Βασίλη Λιοσάτο, την Ελβίρα Στρατιώτη και τον Αλέξη Γεωργόπουλο, οπλίζονται με άφθονη σκωπτική, σαρκαστική αλλά και καυστική διάθεση και τραγουδύν για πολλά καυτά ζητήματα με τον μοναδικό τους τρόπο, δημιουργώντας ένα νέο μουσικό είδος, την trock - για να μην ανοίγει ορίζοντες μόνο η trap. Δυστυχώς ο Νικόλας Άσιμος και ο Τζίμης Πανούσης δεν θα μπορέσουν να παραστούν στη συναυλία, αλλά στέλνουν τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς!
  • Drowning in Sand (alternative rock): η καθιερωμένη πια στην Κεφαλονιά μπάντα δημιουργήθηκε το 2015 και δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς κάνει την 3η της εμφάνιση στο Traverso Festival με ένα πρόγραμμα από δικά της τραγούδια και διασκευές.
  • Μανώλης Καμπούρης Audiodrum (tribal electronica): ο Μανώλης Καμπούρης, drummer καί κρουστός, επισκεπτόταν την Κεφαλονιά για χρόνια και πρόσφατα πραγματοποίησε το όνειρό του να εγκατασταθεί μόνιμα σε αυτήν, ενώ συστήνεται για πρώτη φορά στο ντόπιο κοινό. Συμμετέχει από το 2000 σε δράσεις με Αφρικανικά και διεθνή κρουστά και σε σχήματα όπως τα Κρουστά της Τάκη, Zen Garden, Tribal West κ.ά. Συνδυάζει τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους με τον παλμό της Γης και της φύσης, εκπρόσωποι των οποίων είναι το djembe, τα congas και τα pongos, δημιουργώντας χορευτική διάθεση.
  • Party with DJ Konstantinos L.: Ο Konstantinos L, ραδιοφωνικός παραγωγός τα τελευταία 10 χρόνια στον Kiss Fm 100.6 και παρουσιαστής της εκπομπής Kiss Mix, ασχολείται με τα ηλεκτρονικά μουσικά δρώμενα του νησιού απο το 2001, ανοίγοντας βραδυές σαν warm-up DJ σε διάφορους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, όπως Petros Floorfiller, L-Sega, Kevin Yost κ.ά. Συνδυάζει ρυθμούς και ύφος από την Progressive House, Tribal, Electronica και Techno ηλεκτρονική underground μουσική σκηνή, δημιουργώντας ένα εκστατικά ατμοσφαιρικό ταξίδι. Στο Traverso Festival θα παρουσιάσει ένα χορευτικό μουσικό project με τη φιλική συμμετοχή του κρουστού Μανώλη Καμπούρη.

Σάββατο 16 Ιουλίου

Across the Ocean

Ελληνικές μπάντες με αξιόλογη μουσική πορεία μας ταξιδεύουν πέρα από τον Ατλαντικό στις ακτές και στην ενδοχώρα της Αμερικής, μεταφέροντας ωστόσο στις αποσκευές τους και τους ήχους της Μεσογείου.

  • Eliana One Woman Band: Η Ελιάνα Νικολοπούλου είναι μουσικός-τραγουδοποιός, με καταγωγή απ’ την Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα όπου κάνει ζωντανές εμφανίσεις. Έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς στο χώρο της blues και έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα. Κινείται κύριως σε ακουστικούς blues και folk ήχους με αγγλόφωνο στίχο. Το project της “one woman band” (άνθρωπος ορχήστρα) ξεκίνησε το 2017. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, το πρώτο με τίτλο “Sweet Fellow” το 2017, και το δεύτερο με τίτλο “Prison for Human Souls” το 2021. To project συνδυάζει έντονο, αιχμηρό πολιτικό στίχο με πρωτόλεια, ατμοσφαιρικά ακουστικά μουσικά στοιχεία. Η προσέγγισή της, βαθιά επηρεασμένη από τα ακουστικά blues και την folk μουσική, δημιουργεί ένα ζεστό αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονο ήχο. Το παίξιμό της επικεντρώνεται σε λιτές μουσικές φόρμες και μουσικούς χρωματισμούς, αναδεικνύοντας την δυναμική του στίχου και της φωνής.
  • Appalachian Cobra Worshipers: Στο Δελχί της Ινδίας, ο μικρός Ali Akbar Tsalk έπεσε με το κεφάλι από τον ελέφαντά του. Όταν συνήλθε, μίλαγε ελληνικά και έπαιζε τρομερό μουσικό πριόνι. Μεγαλώνοντας, αποφάσισε να πάει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί στους Δελφούς. «Τι Δελχί, τι Δελφοί» σκέφτηκε. Ο Ali προσπαθούσε να συνδυάσει το μουσικό πριόνι με την τσαμπούνα και το κλαρίνο που έπαιζαν οι ντόπιοι. Σύντομα όλοι μιλούσαν για το σκοτεινό χαρακτήρα που πρόσθεσε στα δημοτικά τραγούδια. Ο μικρανιψιός του, Γιώργος Τσαλκίδης, πήρε το χάρισμά του στο δοξάρι και το απογείωσε στο κοντραμπάσο. Ο Emanuel Zacharia Zackipam αναγκάστηκε, λόγω χρεών, να εγκαταλείψει το σπίτι του. Πήρε το καζάνι στο οποίο έβγαζε το καλύτερο moonshine στα Απαλάχια, γνωστό ως ¨Zax baby liver¨, το έκοψε στα δύο, το έκανε βάρκα, έβαλε μέσα όλη την οικογένεια και σάλπαρε για Ευρώπη. Τελικά, όλοι πνίγηκαν εκτός απο το μοναχογιό του, τον Emanuel Jr., που κατάφερε να πιαστεί από την dobro κιθάρα του. Τον περισυνέλλεξαν Αιγύπτιοι ψαράδες οι οποίοι τον χάρισαν στην οικογένεια Αγγελάκη στην Κρήτη. Ο εγγονός του Emanuel Jr., Μανώλης Αγγελάκης, πήρε την ποτισμένη με αλάτι dobro του παππού του και την ευχή να διαδώσει τις μουσικές του ρίζες. Ο Αμπού Χαφέζ με την ομάδα του εγκαταστάθηκαν τελικά στην Κέρκυρα. Λήστευαν και μπουρλότιαζαν αυτοί οι Σαρακηνοί πειρατές. Έπιναν όμως πολύ και το μεθυσμένο πλήρωμα δεν μπορούσε με τίποτα να συγχρονιστεί. Η λύση βρέθηκε στον μπάρμπα Λάμπρο τον ταχυδρόμο, που ήταν και εξαιρετικός κρουστός. Ο Αμπού Χαφέζ τον έβαλε να παίζει το τύμπανο στους ναύτες για να βρίσκουν ρυθμό. Ο μπάρμπα Λάμπρος ο Σαρακηνός αυτοσχεδίαζε μαγικά και οι ναύτες έκαναν κουπί χορεύοντας όρθιοι. Ο απόγονος του μπάρμπα Λάμπρου, ο Μάριος Σαρακηνός, επιβεβαιώνει την παραπάνω ιστορία αφού έγινε κι αυτός ταχυδρόμος και μάγος στα κρουστά. Ο μικρός Salim Mubarak, γιος του Atisso, εξαιτίας της μεγάλης φτώχειας, έφυγε από το χωριό Umfolosi της Σενεγάλης για το Αρκούδι του νομού Ηλείας. Εκεί, ο πρώτος του ξάδερφος, Ιάκωβος Ιωάννου, τον πήρε λαντζέρη στο τσιπουράδικο που είχε, τον έγραψε σε φροντιστήριο ελληνικών και στο ωδείο. Τα χρόνια πέρασαν, ο Salim πήρε το ονοματεπώνυμο Στάθης Ιωάννου, έμαθε ελληνικά και μπάντζο. To νέγρικο αίμα στις φλέβες του, η άμμος της ερήμου στα πνευμόνια του και η νοσταλγία τον έκαναν να παίζει τη μουσική που μετέφεραν οι Αφρικανοί στις βαμβακοφυτείες της Αμερικής. Οι τέσσερεις αυτοί απόγονοι γνωρίστηκαν τυχαία μια Μεγάλη Παρασκευή έξω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή κι αυτό ήταν η αρχή για μία συναρπαστική μουσική περιπέτεια με το όνομα Appalachian Cobra Worshipers.Μπορεί οι επιρροές τους να είναι πολλές και τα βιώματά τους διαφορετικά αλλά από την πρώτη πρόβα ο ήχος τους ήταν ένας και ξεκάθαρος,’’dirty gospel trash country swamp blues’’. Τίποτα διαφορετικό.
  • Dirty Fuse: Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Με επιρροές από Dick Dale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους είναι βασισμένη στην old school surf μουσική των '60s, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage και του punk rock. Με δικές τους κυρίως συνθέσεις ξεκινούν την περιπλάνηση τους στα live bars της Αθήνας σαν τρίο (κιθάρα, μπάσο και τύμπανα). Μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή τους στα μέσα του 2009 ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν ένα χρόνο αργότερα στο 7" βινύλιο "Lost Riders". Μέσα στο 2010 προστίθενται στη μπάντα οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο), Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα). Το 2012 κυκλοφορούν το ομώνυμο full-length CD "Dirty Fuse", με το κομμάτι Sunset Beach (απόδοση του "Ακρογιαλιές Δειλινά" του Β. Τσιτσάνη) να βρίσκει μεγάλη αποδοχή από το ραδιόφωνο και τους DJs. Το 2013 συνεχίζουν κυκλοφορώντας το 10" βινύλιο "Surfbetika!" με αποδόσεις εφτά παλιών ρεμπέτικων τραγουδιών. Στη συνέχεια προστίθεται στο συγκρότημα η κιθαρίστρια Έρη Καπετανάκη, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Duda Victor τον Μάρτιο του 2015. Τον Αύγουστο του 2015 και μετά απο μία άκρως επιτυχημένη περιοδεία στην Κρήτη, ο κιθαρίστας Κώστας Μπακούλας αποχωρεί και το συγκρότημα συνεχίζει με τους Χρήστο Κόγιο (ντράμς), Μάνο Κισαμιτάκη (σαξόφωνο), Γιάννη Δράκο (μπάσο) και Έρη Καπετανάκη (κιθάρα), που είναι και η σημερινή του σύνθεση. Χαρακτηριστικό των Dirty Fuse σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους είναι η συνεχής και δυναμική παρουσία τους σε live stages. Σημαντικές στιγμές στην πορεία των Dirty Fuse είναι η περιοδεία τους στην Βραζιλία με 10 εμφανίσεις το 2018 στην πολιτεία του Sao Paolo, η εμφάνισή τους δίπλα στους Atlantics στο Bat City,Intenso (2013), η συμμετοχή τους στο North Sea Surf Festival στην Ολλανδία (2014), η συμμετοχή τους στο Surfer Joe Summer Festival στην Ιταλία (2012), η εμφάνισή τους δίπλα στους The Fleshtones στο Gagarin 205 (2014), η διοργάνωση του Surf Rock Mayhem, του πρώτου all-surf-music live event στο Bios (2013), η σύνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων φέρνει στο φεστιβάλ του Ιουλίου 2015 σαν Headliners τους αμερικανούς Daikaiju το πρώτο αμερικανικό surf συγκρότημα που επισκεπτεται την Ελλάδα και οι συμμετοχές τους στη συλλογή του Continental Magazine (USA, 2012), στο soundtrack του ντοκυμαντέρ «Welcome to the show (Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου)» (2013), στο soundtrack του ντοκυμαντέρ «Yusef`s Song» (2014), στη συλλογή Unsigned United (2009), και στην πρώτη συλλογή με ελληνικά surf συγκροτήματα Search for Atlantis (2014), ενώ ως σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 6 δίσκους.
  • Party with DJ Jonny: Προερχόμενος από την κουλτούρα του hip-hop και του breaking, ο Jonny παίζει μια ποικιλία στυλ από rap μέχρι funk, soul, boogie, disco, afrofunk και όλα τα ενδιάμεσα. Ενθουσιώδης συλλέκτης δίσκων και μέλος του Organic Vibes Galore, παίζει αποκλειστικά με βινύλιο σε party, club και breaking battles.

 

Sunday 17 July

Ρ.Α.Π.: Ρεφενέ Αυτό-οργανωμένο Πανηγύρι

Ο Ζήσης Σκλαβουνάκης (βιολί), ο Γαβρίλης Σιμωτάς (μπουζούκι), και ο Φίλιππος Φιλιππόσογλου (κιθάρα), ανοίγουν τη βραδιά με αυθεντικούς σκοπούς από την Κεφαλονιά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Το γλέντι συνεχίζεται με παραδοσιακή μουσική από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια από το τετραμελές μουσικό σχήμα Camelo που απαρτίζεται από τον Στέφανο Φίλο (βιολί, φωνή), τη Νάνσυ Λεγκίτσα (τραγούδι), τον Σταύρο Πρέσση (κιθάρα), και τον Aydin Ciracioglu (ακορντεόν)

Το να φέρετε και τα δικά σας όργανα και τα μεζεδάκια σας, ίσως να είναι η ιδέα που θα απογειώσει τη βραδιά, μαζί με την κερασμένη από εμάς ριγανάδα!

Παράλληλες δράσεις

Στο φεστιβάλ περιλαμβάνονται τα εξής:

  1. Chill Vibes: Έκθεση ζωγραφικής της Καλιρρόης Πανάγου. Η Κ.Πανάγου είναι απόφοιτη της σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας και φέτος εργάστηκε ως δασκάλα καλλιτεχνικών σε δημοτικά σχολεία της Κεφαλονιάς. Η ιδέα για αυτά τα έργα ήταν ένα νοερό "bucket hat " με μια καρτουνίστικη μορφή, κάθε φορά διαφορετική ως προς την όψη της. Έτσι, αυτά τα απλά σχέδια σταδιακά εξελίχθηκαν σε ολοκληρωμένα πλέον έργα. Όπως λέει η καλλιτέχνης: «Φαντάζομαι αυτές τις εικαστικές μορφές να βρίσκονται σε ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ κάπου στην Βόρεια Ευρώπη και να ζουν μια ωραία και fun εμπειρία». Κοινό γνώρισμα όλων αυτών των πορτραίτων είναι το χαρακτηριστικό καπέλο, τα πολλά χρώματα, το λιτό φόντο και η χαλαρή και ευχάριστη διάθεση, εξ ου και ο τίτλος της έκθεσης "chill vibes".
  2. Χωρικά Ύδατα: Έκθεση φωτογραφίας της Άννας Βότση. Η Α.Βότση μετακόμισε στην Κεφαλονιά πριν 11 χρόνια. Για την ιδέα αυτής της έκθεσης, η ίδια λέει: «Σε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, από παιδί, καταφύγιό μου ήταν η θάλασσα και χόμπυ μου η φωτογραφία. Εδώ πειραματίζομαι συνδυάζοντάς τα. Στον βυθό μπορεί κανείς να ζήσει μια σύντομη παράλληλη ζωή, να έρθει σε στενότερη επαφή με τη φύση του, χωρίς βάρη, να νιώσει τη γύμνια του, να αδειάσει το μυαλό του, να κινηθεί ελεύθερα, να εκτεθεί, να ακούσει το σωμα του, να αφαιθεί, να πάρει σχήματα και μορφές που δεν μπορεί στην κανονική του ζωή. Το βρίσκω αυτό πολύ συναρπαστικό και αν και προτιμώ να το βιώνω, κάποιες στιγμές με γοητεύει και το να το αποτυπώνω».
  3. Έκθεση ψηφιδωτού από την ΚΟΙΝΣΕΠ Lithostroto. Η ίδρυση της Κοινωνικής και Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Lithostroto είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg Greece-Italy Programme 2014-2020 / Craft Lab, το οποίο διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιoνίων Νήσων. Σκοπός είναι η διατήρηση εργαστηρίου ψηφιδωτού και η αναβίωση της τέχνης του μωσαϊκού στο νησί της Κεφαλονιάς. Έμπνευση αντλούμε από το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της Κεφαλονιάς, τη χλωρίδα του Αίνου, τα ζώα ως σύμβολα ελευθερίας καθώς και χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά μνημεία του τόπου. Τα έργα τεχνικά χαρακτηρίζονται αφενός από αφαίρεση και έμφαση σε γεωμετρικά μοτίβα αφετέρου από αυτοσχεδιασμό και ελεύθερη απόδοση θεμάτων, ως αποτέλεσμα της προσωπικής γραφής του κάθε καλλιτέχνη.

Ευχαριστίες

Χορηγοί: Δημοτικό Διαμέρισμα Λακήθρας * Ορεάλιος Γη * Petrakopoulos Wines * Mouikis Sun Village * Karavados Beach Hotel * Ρόδι Studios * Camping Argostoli * Lorenzo Hotel * Katsouris Travel * Nautilus Travel * Mythos Weddings * Βοσκοπούλα Παραδοσιακά Γλυκά * Ζαχαροπλαστείο Αντώνης * Κυανή Ακτή Restaurant * Libretto Café * Waterway * Farmout Vitamin Bar * Lord Byron Restaurant * International Restaurant Pizzeria * Το Κάτι Άλλο Pizzeria * Το Ψηστήρι * Mescalero Café Bar * Το Πατρικό Τσιπουράδικο * Μεζεδοπωλείο Beverinos * Παν-Νικ Steak House * Λαδόκολλα Ψητοπωλείο * CrepaLand * Draught Grill & Beer House * The Hub Coffee * Το Καφενείο τση Κλειώς * Margo Clothes & Shoes * Ηδύ Ιδείν Οπτικά * Agave Arts & Crafts * Electronet Νεόφυτος * Shell Γαλιατσάτος * Μαζαράκης Ελαστικά-Ζάντες * Γεωφροντίδα Κεφαλονιάς * Πάπορας Χρώματα-Εργαλεία * Il bagno Είδη υγιεινής * Moda Ceramica * Φαρμακείο Μουσούρη * Vinieris Real Estate * Ελαιόλαδο Λιόχαρις * Ελίτικο Προϊόντα Κεφαλονιάς * Euphoria Organic Products * Σταμούλης Κρεοπαντοπωλείον * Τζωρτζάτος Παραδοσιακό Τυρί * Τζωρτζάτος Σπ. & ΣΙΑ Τυροκομικά * Πολλάτος Φρούτα * Κονταράκης Ντόπια Κηπευτικά* Bakery Aggourias * Φούρνος Αφοί Παπαθερόπουλοι * Φωκάς Αντιπροσωπείες Τροφίμων & Ποτών

Χορηγός επικοινωνίας: Kiss FM Kefalonia 100.6

Τεχνική υποστήριξη: Island Sounds

Ευχαριστούμε τον Σπύρο-Γεράσιμο Βιτωράτο για την φιλοτέχνηση της αφίσας του φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Σας περιμένουμε!

http://www.e-traverso.gr

https://www.facebook.com/TraversoKefalonia

Afisa 2022sd


Ετικέτες:


336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250