Αργυρός, Πλούταρχος, Κότσιρας & Χατζηγιάννης έρχονται στο Αργοστόλι για 4 μοναδικές συναυλίες

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 17:14

Αργυρός, Πλούταρχος, Κότσιρας & Χατζηγιάννης έρχονται στο Αργοστόλι για 4 μοναδικές συναυλίες

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια σε επίπεδο συναυλιών προμηνύεται το φετινό με μεγάλα ονόματα του μουσικού χώρου να έχουν ήδη κλείσει την εμφάνιση τους στο Αργοστόλι και άλλα να αναζητούν ημερομηνίες για να εμφανισθούν.

Το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού είναι, αδιαμφισβήτητα η παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού στις 10 Αυγούστου , στο δημοτικό στάδιο «Ανδρέας Βεργωτής» , στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Diamond Tour» σε πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Πάτρα, η Ρόδος και τα Χανιά.

Η παρουσία του Αργυρού στην Κεφαλονιά αναμένεται να καταγράψει ρεκόρ θεατών, τόσο μονίμων κατοίκων , όσο και επισκεπτών,  με το τραγουδιστή να αποτελεί το δημοφιλέστερο καλλιτέχνη της γενιάς του.

Μερικές ημέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου θα εμφανισθεί ο Γιάννης Κότσιρας στο «Ξενία», ο οποίος αποτελεί ένα κορυφαίο καλλιτέχνη του έντεχνου ρεπερτορίου με κοινό όλων των ηλικιών.

Πριν από ένα χρόνο, ο Κότσιρας , σε συνεργασία με τον κεφαλονίτη Σταύρο Νιφοράτο παρουσίασαν τα «Μαγικά φτερά» , ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στις πλατφόρμες streaming.

Μια ακόμη πολύ μεγάλη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για φέτος είναι η παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου στο στάδιο «Ανδρέας Βεργωτής», στις 31 Ιουλίου προσκεκλημένος γνωστού πολιτιστικού σωματείου της Κεφαλονιάς.

Πρόκειται για μια συναυλία σε άλλο μουσικό ύφους που αναμένεται να σπάσει , και αυτή, ταμεία , καθώς πρόκειται για έναν καλλιτέχνη με μεγάλες επιτυχίες, σταθερή πορεία διαχρονικά και φανατικό κοινό.

Ενημέρωση 15/6 Στην αρχική μας ανάρτηση σας είχαμε μεταφέρει ότι δυο ακόμη ονόματα συζητούν για την πραγματοποίηση συναυλιών στην Κεφαλονιά. Το ένα έκλεισε ήδη! Ο καταξιωμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στην Κεφαλονιά μετά από μερικά χρόνια για μια εμφάνιση στο Ξενία, στις 22 Ιουλίου.


Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




00 inkefalonia general ad 300X250