Υγεία
Χοληστερίνη: 5 τροφές που την «διαλύουν»
Η χοληστερίνη είναι μια κηρώδης οργανική ουσία που ανήκει στην κατηγορία των λιπιδίων.
5 Τροφές που θα σας Χαρίσουν Τέλεια, Λαμπερή Επιδερμίδα
Το ξέρατε πως το τι τρώτε είναι το ίδιο σημαντικό για την επιδερμίδα σας με τα προϊόντα με τα οποία την περιποιήστε; Ισχύει και αυτή είναι η πάσα αλήθεια.
Για πάντα νέα: Οι 7 βιταμίνες που καθυστερούν τη γήρανση (και σε ποιες τροφές θα τις βρεις)
Να σαν τα νιάτα δυο φορές, λέμε στην Ήπειρο και όσο συμφιλιωμένη και αν είσαι με το πέρασμα του χρόνου, θέλεις να βλέπεις φρεσκάδα στον καθρέφτη. Όλα λοιπόν ξεκινούν από το πώς φέρεσαι στον οργανισμό σου. Τι τρως, πόσο νερό πίνεις και πώς το φροντίζεις.
Η χωριάτικη σαλάτα είναι superfood!
Η διατροφή που έχει επικρατήσει να ονομάζεται μεσογειακή θεωρείται από όλους τους ειδικούς ως μια από τις πλέον ισορροπημένες, ενώ η ελληνική κουζίνα, με βασικούς πρωταγωνιστές τα φρέσκα λαχανικά και το ελαιόλαδο, είναι εξαιρετικά υγιεινή και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή.
Το φρούτο που μειώνει το άγχος φυσικά (και 3 τρόποι να το απολαύσεις)
Δεν θα ήταν υπέροχο αν ήξερες ότι μπορείς να φας ένα φρούτο και να νιώσεις τη διάθεσή σου να βελτιώνεται;
Έλκος στομάχου: Ποιες τροφές να αποφεύγετε
Η πιο κοινή αιτία για το έλκος στομάχου είναι το βακτήριο Helicobacter pylori, ή αλλιώς H. pylori.
Αυτό είναι το φρούτο που πρέπει να τρως καθημερινά αν θες να χάσεις λίπος
Όλα τα φρούτα είναι θρεπτικά, υγιεινά και κατά βάση γευστικά.
Μυϊκοί σπασμοί: Τι μπορεί να σημαίνουν
Οι ανεξέλεγκτοι, ακούσιοι σπασμοί μπορεί να επηρεάσουν πολλά διαφορετικά είδη μυών του σώματος, οδηγώντας σε πολλά διαφορετικά συμπτώματα.
Βραδινό: Η καλύτερη ώρα για να μην πάρεις κιλά και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
Πόσο επηρεάζει το βάρος και τον μεταβολισμό η κατανάλωση φαγητού αργά το βράδυ και τι συνέπειες έχει αυτή η συνήθεια για την υγεία; Οι επιστήμονες απαντούν
Οι καλύτερες διατροφικές πηγές ιωδίου
Υπάρχουν πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που παίρνουμε από τα τρόφιμα. Ορισμένα είναι γνωστά - όπως ο σίδηρος ή η βιταμίνη C - αλλά υπάρχουν και κάποια, όπως το ιώδιο, που σπάνια αναφέρονται παρά τη διαδεδομένη ανεπάρκειά τους στη διατροφή μας.