Μπισκοτάκια με μέλι και κανέλα από την Σία Λαδά
Συνταγή
Υλικά:
300 γραμμ. Βούτυρο
50 γραμμ. Μέλι
50 γραμμ. Αραβοσιτέλαιο
50 γραμμ.
Νερό
2 κ.γ σόδα
100 γραμμ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ κανέλα
2 βανίλιες
700 γραμμ. αλεύρι
Εκτέλεση:
Δουλεύουμε στο μίξερ πολύ καλά το βούτυρο, το μέλι και το λάδι μέχρι να αφρατέψουν, στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη την Σόδα την οποία έχουμε διαλύσει μέσα στο νερό, την κανέλα τις βανίλιες Και σιγά σιγά το αλεύρι. Δουλεύουμε τη ζύμη για λίγο με το χέρι , και παίρνουμε μικρά κομμάτια και πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια, τα αλείφουμε με νερό και μέλι Και πασπαλίζουμε με κανέλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτάκια.
Πολύ γευστικά και τραγανά! Καλή σας απόλαυση!
Ετικέτες:
Μοιράσου: