FRESH - InKefalonia
Κοτομπέικον - Μπουκιές Κοτόπουλου τυλιγμένες σε Μπέικον!
Αυτές τις μπουκιές τις τρώγαμε από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά, κυρίως σε παιδικά πάρτι ή σε απογευματινά καλέσματα που κάναμε σπίτι μας. Είχα πολύ καιρό να τις φτιάξω κι αυτήν την φορά έγιναν ως κυρίως γεύμα (έτσι για αλλαγή). Η μαρινάτα με το πορτοκάλι και την μουστάρδα δίνει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε κοτομπουκιά ενώ το τυλιχτό καπνιστό μπέικον απλά τις απογειώνει... Σήμερα, αυτός ο συνδυασμός ονομάζεται «κοτομπέικον» και τον συναντάμε κατά κύριο λόγο στα σουβλατζίδικα και λοιπά ψητοπωλεία. Το κοτομπέικον ετοιμάζεται πολύ εύκολα κι έχει ευρεία απήχηση, ενώ εναλλακτικά μπορεί να ετοιμασθεί και σε σουβλάκι. Για τις μπουκιές κοτόπουλου με τυλιχτό μπέικον χρειάσθηκα:
Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Δείτε το ξενοδοχείο του γάμου τους!
Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς, αυτός του άλλοτε πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αμάλ Αλαμουντίν τελέστηκε με κάθε πολυτέλεια στη ρομαντική Βενετία.
Σπαγγέτι με λάδι, σκόρδο και καυτερή πιπεριά
ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
500 γρ. σπαγγέτινι½ φλιτζάνι ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κ.γ. ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη καυτερή.2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένοΑλάτι